Vaizdo įraše matyti, kaip Jessy Taylor paplūsta ašaromis ir perspėja žmones gerai pagalvoti prieš pranešant apie galimus jos pažeidimus socialiniame tinkle, mat „Instagram“ paskyra yra merginos būdas užsidirbti pragyvenimui, o įprastinis darbas nuo devintos iki penktos valandos – tikrai ne jai.

„Sveiki, šiuo metu kaip tik redaguoju, o mano „Instagram“ paskyra buvo ištrinta. Mėginu ją susigrąžinti, skambinu visiems, kam tik galiu, nesuprantu, kodėl nebegaliu ja naudotis. Be savo sekėjų esu niekas, be savo sekėjų esu niekas“, – ašarodama kalbėjo J. Taylor.


„O kai žmonės bando į mano veiklą reaguoti su neapykanta ar pranešti apie mano pažeidimus, aš tiesiogine to žodžio prasme stengiuosi būti suknistai geresniu žmogumi. Kiekvienam, pranešinėjančiam apie mano pažeidimus, noriu pasakyti: gerai pagalvokite, prieš tą darydami, nes jūs griaunate mano gyvenimą, mat visus savo pinigus užsidirbu internete, visus, ir nenoriu to prarasti“, – tęsė mergina.

„Žinau, kad žmonės norėtų mane matyti pažemintą ir sugniuždytą, jie trokšta, jog būčiau tokia pati, kaip ir jie, tokių žmonių yra 90 procentų, jie dirba nuo devynių iki penkių. Bet aš nesu tokia, gyvenu Los Andžele ne tam, kad būčiau tokia. Dirbau taip suknistai sunkiai, jog atsidurčiau ten, kur esu dabar, ir blogiausias jausmas pasaulyje yra tuomet, kai visa tai iš tavęs atima, kaip dabar“, – nesiliovė blogerė.

Neaišku, kodėl Jessy paskyra buvo ištrinta, taip pat nežinoma, kodėl buvo pranešta apie jos pažeidimus, tačiau ji tvirtina niekuomet nebegalėsianti sugrįžti į „normalų darbą“.


Ji sakė: „Buvau suknista prostitutė... Daugiau nebenoriu to daryti, nes visus pinigus uždirbu internete. Nenoriu grįžti prie tokio gyvenimo“.

„Žmonės, turite suvokti vieną dalyką: aš neturiu įgūdžių, turiu dvidešimt kažkelių tūkstančių dolerių skolą koledžui, tad negalėčiau eiti mokytis į koledžą, net jei norėčiau“, – aiškino blogerė.

„Iki tol, kol įsitvirtinau „YouTube”, „Instagram“, kol įgijau šimtą tūkstančių sekėjų, kol visko gyvenime pasiekiau, aš dirbau suknistame „McDonalds“ ir buvau suknista nevykėlė. Nenoriu pasakyti, kad dirbti „McDonalds“ yra kažkas blogo, juk pati ten dirbau, bet nenoriu, kad tas gyvenimo laikotarpis sugrįžtų. Neturiu jokių darbui reikalingų įgūdžių, niekada negalėčiau dirbti normalaus darbo“, – kalbėjo mergina.

Vaizdo įrašas „Youtube“ buvo peržiūrėtas kelis šimtų tūkstančių kartų. J. Taylor jau susikūrė naują „Instagram“ paskyrą ir turi daugiau nei keturis tūkstančius sekėjų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)