Internetu ji užsisako detalių kostiumams ir žiūrėdama į įvairių herojų nuotraukas kuria nuostabius ir tikroviškus įvaizdžius, skelbia boredpanda.com.

Cheirinho 😍

Публикация от Solange amorim (@tiasol_cosplayer) Июл 18 2017 в 5:51 PDT

„Draugė man sakė, kad neturėsiu detalių ir medžiagų. Tačiau aš tiesiog pasirenku herojus ir greitai sukuriu jiems įvaizdį. Su savo kostiumais nepraleidžiu nė vienos miestelio šventės ar renginio. Labai norėčiau nuvykti ir toliau, bet tai labai brangu. Tad ir lieka tik svajonėmis", - pasakojo Solange.
Mėgstamiausi pačios linksmosios senolės kostiumai yra Yubaba iš „Stebuklingi Šihiros nuotykiai Dvasių pasaulyje" bei senutė Murielė iš „Drąsusis šuo".

Muriel❤

Публикация от Solange amorim (@tiasol_cosplayer) Май 20 2016 в 8:41 PDT

„Aš niekada nemaniau, kad mano kūriniai taip patiks žmonėms. Ypač jaunimui. Susidraugavau su daugybe puikių žmonių pastaruoju metu", - pasakojo talentingoji močiutė.
Kostiuminių pasirodymų mėgėjų (angl.Cosplay) susitikimai taip pat tapo neįsivaizduojami be jos dalyvavimo. Anot brazilės, čia ji gali pasijuokti pati iš savęs bei parodyti pasauliui save.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją