Iš darbo dėl netinkamos aprangos išvarytas Joey savo istorija pasidalijo su „Twitter“ tinklo vartotojais. „Jei moterys darbe gali dėvėti sukneles bei sijonus, kodėl aš negaliu dėvėti šortų?“ – klausė vaikinas ir paviešino nuotrauką, kurioje matyti, kad jis dėvi klasikinius juodus marškinius ir tamsiai mėlynus šortus.

Įžeistas vaikinas sugalvojo protestuoti prieš tokį viršininkų draudimą. Vietoje to, jog grįžęs namo jis šortus pakeistų kelnėmis, Joey į darbą grįžo dėvėdamas rožinę-juodą suknelę.

„Taip geriau?“ – rašė Joey prie asmenukės, kuria taip pat pasidalijo „Twitter“ tinkle. Dar viena nuotrauka vaikinas pasidalijo iš automobilio rašydamas: „Netrukus pasimatysime „Twitter“. Tuoj ir vėl būsiu išsiųstas namo“.

Vis dėlto vaikinui pavyko – po tokio rožinio protesto jam buvo leista darbo vietoje dėvėti šortus. „Man pasakė, kad suknelė kiek per ryški ir pasidomėjo, ar nenorėčiau grįžti namo ir persirengti, nes jau buvo leista dėvėti šortus. Bet aš likau darbe su suknele“, – pasakojo Joey.

„Twitter“ tinkle vaikino istoriją sekę vyrai neslėpė nusivylimo. „Nejau tik dabar pastebėjai, kad tokiose situacijose taikomi dvigubi standartai?“ – klausė vienas sekėjas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)