Glamūrinių leidinių modelis iš Švedijos Pixee Fox, šiuo metu gyvenanti Šiaurės Karolinoje, jau pasidarė per 100 įvairių plastinių operacijų ir kosmetinių procedūrų. Tarp jų ir kelios itin drastiškos – pavyzdžiui, jai buvo pašalinti net šeši šonkauliai.

Mergina taip pat pakeitė savo akių spalvą, atliktos kelios krūtų didinimo operacijos, neseniai ji pasididino užpakaliuką ir lūpas (pasitelktos riebalų perkėlimo procedūros).

Pixee, kuri kadaise rengėsi tapti elektrike, pripažįsta, kad dabar jos išvaizda kardinaliai skiriasi nuo vaizdo, kaip ji atrodė seniau. Mergina teigia save kurianti iš naujo – ir neketina sustoti, nes kol kas nėra patenkinta galutiniu rezultatu. Kitaip tariant, jos planuose – dar daugiau plastinių operacijų.

„Kitais metais, jau 2017 metais, noriu ryžtis dar kelioms procedūroms. Norėčiau patekti į Guinnesso pasaulio rekordų knygą kaip liauniausios talijos savininkė, todėl bandysiu prisijaukinti korsetus“, – „The Daily Mail“ žurnalistams apie savo ateities planus pasakoja P. Fox.

Su tėvais ir vyresne seserimi nedideliame Švedijos provincijos miestelyje užaugusi P. Fox savo gyvenimo būdu artimuosius ne tik stebina, bet ir liūdina. Mergina tvirtina, kad jos artimieji itin konservatyvūs.

Jie šokiruoti, pasimetę ir labai nerimauja dėl ekstremalių jos išvaizdos pokyčių, tai Pixee teigia neretai namuose „besijaučianti labai nejaukiai“ – tėvai nesupranta jos noro parodyti, ką savo kūnui padarė naujo.

P. Fox mama Anna Lena baiminasi, kad dukters kūnas paprasčiausiai nebepakals tokios plastinių operacijų naštos – juk merginos planuose jų ne viena.

Anna-Lena teigia: „Pirmiausia manau, kad visa tai labai pavojinga. Juk kūnas pats nepasakys, kad nebegali, nepaprašys liautis. Jai dabar vos 26 metai, o kas bus, kai sukaks 62 metai? O buvo tokia graži. Na, ji daili ir dabar, bet visai kitaip“.

Pixee iš tikrųjų kaip diena ir naktis skiriasi nuo savo sesers, kuri lieka ištikima natūraliam grožiui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (64)