Jessy Bunny gyvenimo drama prasidėjo dar vaikystėje – jai tėvai draugė žaisti su lėlėmis. Taip pat prieštaravo, kad dažytųsi ir iš esmės norėtų būti itin mergaitiška.

Nors ir augo itin konservatyvioje Vokietijoje, Jessy nusprendė atkakliai siekti užsibrėžto tikslo – būti kitokia. Mergina, mėgusi vaikiškus įvaizdžius, 2019 metais baigė mokyklą ir persikėlė gyventi į Vieną, Austriją.

Aštuoniolikmetė Barbė tėvų jai gyvenimo svečioje šalyje pradžiai sutaupytus 6 tūkst. svarų per daug nemąstydama išleido... krūtų didinimo operacijai. Nusprendusi A dydžio krūtinę pasididinti iki E, rizikavo kaip reikiant supykdyti ir nuliūdinti tėvus, tačiau tokio sprendimo niekada nesigailėjo, nes jis padėjo labiau pasitikėti savimi.

„Augau Vokietijos kaime, visada norėjau dažytis ir būti kuo įmanoma labiau moteriška. Tėvams tai labai nepatiko, jie priešinosi mano moteriškumui, nenorėjo, kad domėčiausi makiažu ir stiliaus klausimais. Baigusi mokyklą, persikėliau į didesnį miestą ir pradėjau gyventi taip, kaip noriu. Tėvų gyvenimo pradžiai sutaupytus pinigus investavau į krūtis – į pirmuosius krūtų implantus. Buvau be proto patenkinta rezultatu. Aplinkos reakcija buvo fantastiška, tad pagaliau pradėjau savimi labiau pasitikėti“, – pasakoja Jessy.


Sėkminga krūtų didinimo operacija įkvėpė pasidaryti ir daugiau plastinių operacijų.

2020 metų rugpjūtį, kai buvo devyniolikos, mergina ryžosi antrai dar 6 tūkst. svarų kainavusiai krūtų didinimo operacijai – dabar ji K dydžio. Dar tiek pat kainavo lūpų užpildai, 1,5 tūkst. atsiėjo botokso procedūros, 2 tūkst. svarų skruostų ir smakro užpildai, 2,5 tūkst. svarų piniginę paplonino riebalų nusiurbimo operacijos.

„Praėjus penkiems mėnesiams po krūtų didinimo operacijos, man buvo atlikta pirmoji lūpų užpildų procedūra. Man taip patiko, jog dabar esu nuo jų priklausoma. 2020 metų rugpjūtį ryžausi antrai krūtų didinimo operacijai. Tą akimirką tapau didžiausias krūtis Europoje turinti paauglė. Negaliu sulaukti, kada galėsiu jas dar pasididinti“, – atvirauja jauna vokietė.

Didelė lėlės Barbės gerbėja netruko pamėgti „Bimbo“ įvaizdį, kurį išpopuliarino 3D projektas „dollproject“ bei tokios nuomonės formuotojos kaip Candy Charms ir Alicia Amira.

„Dabar noriu tokio kūno kaip pas lėlę Barbę – ekstremaliai didelių lūpų, krūtų ir užpakalio“, – savo svajonę tiksliai įvardija mergina.


Išskirtinė dirbtinė merginos išvaizda padėjo jai išsiskirti iš kitų instagrame, kur šiuo metu ji turi 20 tūkst. gerbėjų. Be to, tikriausiai ir nereikia sakyti, kad dauguma jų – vyriškos lyties. Gerbėjai nesibodi klausti, ar ji sutiktų tapti išlaikytine.

„Iš vyrų tikrai sulaukiu labai daug dėmesio, jie svajoja tapti mano globėjais, mane išlaikyti, tačiau iš tikrųjų tai tik kalbos – jie nenori už nieką mokėti, tai tik bergždžios kalbos“, – konstatuoja mergina.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (65)