S. Puhto savo tinklaraštyje parodė, kokia poza pakanka atsistoti, kad jūsų užpakaliukas atrodytų idealios formos: tereikia lengvai išriesti nugarą ir vieną koją pastatyti kiek priekyje.

Štai ką teigia dvidešimtmetė tinklaraštininkė: „Pamaniau, kad būtų šaunu parodyti, kaip vos per kelias akimirkas keliais judesiais užpakaliuką galima paversti tobulu. Pasaulyje, kur visi eina iš proto dėl K. Kardashian užpakaliuko, panorėjau parodyti, kiek daug lemia iš pirmo žvilgsnio nereikšmingos smulkmenos – nuotraukos neatspindi realybės“.

„Pagrindinė priežastis, kodėl paviešinau šią nuotrauką, buvo mano pačios elgesys. Pradėjusi rūpintis savo kūnu ir pastebėjusi progresą, ėmiau kelti daugiau nuotraukų į savo paskyrą socialiniame tinkle „Instagram“. Darydavau šimtus nuotraukų ir iš jų atrinkdavau tas, kuriose atrodau geriausiai. Vieną dieną pagalvojau – ei, juk tai tik iliuzija, taip visą laiką juk neatrodau“, – teigia mergina.

Tinklaraštininkė daug dėmesio skiria ir ją kamuojančių išvaizdos problemų aptarimui.

„Kartais atrodo, kad visos merginos turi tobulą riestą užpakaliuką, liauną liemenį ir didelę krūtinę. Taip tikrai nėra“, – teigia ji ir pabrėžia, kad figūros, apie kurią svajoja, dėl fiziologinių priežasčių niekada neturės.

Remiantis JAV plastikos chirurgų asociacijos duomenimis, užpakaliukų didinimo operacijos populiarėja ir toliau. Implantų procedūrų skaičius išaugo 98 proc. o pakėlimų – 44 proc.

„Tai Kardashian efektas. Dideli užpakaliukai labai populiarūs“, – sako plastikos chirurgas Terry Dubrow.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (66)