Greičio matuoklis kovo mėnesį užfiksavo 24-erių ledi Elizą Manners už jos „Audi“ markės automobilio vairo M4 greitkelyje Brentforde. Turtuolė buvo pagauta važiuojanti 47 mylių per valandą greičiu 40 mylių per valandą zonoje.

Savo interjero dizaino verslui „Eliza Manners London“ vadovaujanti mergina šią savaitę paprašė Lavender Hill magistracinio teismo sumažinti jai skirtą piniginę baudą.

Ji atsakė „taip“ į klausimą, ar patiria finansinių problemų, o taip pat pareiškė, kad pilno dydžio baudos mokėjimas sukeltų jai „sunkumų“.

Lady Eliza yra jauniausia 11-ojo Rutlando kunigaikščio Davido Mannerso dukra ir gyvena 700,000 svarų sterlingų (829,649 eur) vertės apartamentuose Notting Hille. Ji ir jos vyresnės seserys, ledi Violet ir ledi Alice, buvo vadinamos britiškomis Kardashian seserimis bei „blogomis Mannerų dinastijos mergaitėmis“, mat anksčiau be jų neapsieidavo nė vienas įžymybių vakarėlis Londone.

Karantino laikotarpį šeima praleido savo pilyje Leicestershire grafystėje, kurioje anksčiau buvo filmuojamas serialas „The Crown“ ir filmas „The Da Vinci Code“.

Ledi Eliza, kurios teminio 18-ojo gimtadienio vaizdai prieš kelis metus pateko ant žurnalų viršelių, dieną prieš teismo posėdį į savo „Instagram“ paskyrą įsikėlė nuotrauką iš kelionės Milane, kurioje ji pozuoja pasipuošusi prabangiais „ Yves Saint Laurent“ drabužiais.

Ji pripažino savo kaltę internetu teismui pateiktuose dokumentuose ir spalio 4-ąją teismas jos bylą išnagrinėjo nuotoliniu būdu. Merginai įsakyta padengti 84 svarų (99,5 eur) bylinėjimosi išlaidas ir sumokėti 50 svarų (59 eur) baudą. E. Manners taip pat skirti trys baudos taškai.

Įstatymai numato, jog minimali bauda už greičio viršijimą yra 100 svarų (118,5 eur), ir tik išskirtiniais atvejais teisėjai turi teisę skirti mažesnę baudą.