Vos trejų metų mergaitė tapo modeliu ir užkariavo daugybės žmonių širdis. Jau 9-erių Kristiną Pimenovą feisbuke sekė 2 milijonų gerbėjų armija.

Mergaitė ant podiumo pristatė „Dolce&Gabbana“ kolekciją, fotografavusi vaikams skirtai „Vogue“ versijai, dalyvavo „Cavalli“ bei „Benetton“ reklaminėse kampanijose bei tapo „Kinder“ reklaminiu veidu.

Dabar K. Pimenovai 11 metų, tačiau mergaitės grožis ir toliau keri pasaulį.

Mergaitės mama – buvusi manekenė Glikerija Širokova, o tėtis – futbolininkas Ruslanas Pimenovas. Mergaitė turi ir vyresnę seserį.

K. Pimenovos paskyroje socialiniame tinkle „Facebook“ teigiama, kad modelio karjerą mergaitė pradėjo fotografuodamasi su mama. „Kur tik benueidavo jos mama, žmonės kartojo, kokia nuostabi Kristina ir ragino būtinai išbandyti modelio karjerą. Mama nusprendė pabandyti. Pati Kristina netrukus suprato, koks smagus šis užsiėmimas, ypač pasirodymai ant podiumo ir mados šou.“

K. Pimenova anksčiau ir dabar – nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (139)