Paklaustas, ką žino apie Lietuvą, Finas Tayloras, didelis futbolo fanas, iškart prisiminė Edgarą Jankauską, vienintelį lietuvį, laimėjusį prestižiškiausią Europos klubų turnyrą – Čempionų lygą.

„Gerai atsimenu, kad tai buvo 2004 metais ir jis žaidė Portugalijos „Porto“ klube, kurį treniravo Jose Mourinho. Be to, dar atsimenu, kad Edgaras Jankauskas dar yra ir nuostabiai gražus vyras,“ – juokėsi F. Tayloras.

Finas Tayloras Vilniuje su programa „Stink“ pasirodys „Humoro klubo“ kvietimu.

„Su Finu susipažinome 2014 metų sausio pradžioje, kai kartu pasirodėme Latvijoje ir Estijoje – tris vakarus iš eilės klausiausi jo humoro ir tris vakarus iš eilės labai juokiausi. Tada ir nusprendžiau dėti visas pastangas, kad Finą gyvai pamatytų ir daugiau lietuvių. Nepraėjo nė metai ir susitarėme dėl pasirodymo Vilniuje,“ – pasakojo „Humoro klubo“ komikas ir vadybininkas Paulius Ambrazevičius.

Vaizdo kvietimas, kurio pabaigoje britas prabyla lietuviškai:

Finas Tayloras vadinamas vienu iš originaliausių jaunų ir naujų savo kartos komikų: labai juokingas, keistokas ir vietom šlykštokas, jis apšildė Russellą Howardą ir Docą Browną jų turuose Jungtinėje Karalystėje ir reguliariai dalyvavo Josho Widdicombe’o vedamoje laidoje radijo stotyje XFM.

Finas turi patirties ir Europoje bei už jos ribų – pasirodė ne tik Latvijoje ir Estijoje, bet ir Šveicarijoje, Suomijoje, Bahreine ir JAV. Jis jau pasirodė ir dviejuose Edinburgo „Fringe“ festivaliuose ir su vienu iš pokštų pateko į 25 juokingiausių pokštų per visą festivalio istoriją, sąrašą. („Fringe“ – didžiausias pasaulyje menų festivalis, vykstantis nuo 1947 metų ir kiekvienais metais sutraukiantis daugybę komikų).

Renginys vyks Vilniuje, klube „Tamsta“, sausio 12 dieną.

Apie „Humoro klubą“: Per 7 metus „Humoro klubas” surengė daugiau kaip 200 pasirodymų Lietuvoje, Anglijoje, Škotijoje, Norvegijoje, Airijoje, Danijoje ir Švedijoje. Į Lietuvą „Humoro klubas” atvežė tokias užsienio „stand-up“ komedijos žvaigždes kaip Dylan Moran, Bill Bailey, Daniel Sloss, Michael Mittermeier, Yacine Belhousse ir kitus, „Humoro klubas” taip pat kviečia žmones į nuolat vykstančius „atviro mikrofono“ vakarus, kur savo humoro jausmą gali parodyti bet kas norintis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)