Tiesa, nekilnojamo turto ekspertai prabangią vilą vertina gerokai mažesne suma – 60 mln. dolerių, tačiau atsižvelgiant į nepaprastą namo istoriją – kaina galėtų pasiekti ir 90 mln.

Be gerokai vilos vertę peršokusios kainos, pirkėjui bus pateiktas ir šokiruojantis reikalavimas: jis turės leisti garsiajam 89-erių Hugh`ui Hefner`iui likti gyventi name iki jo mirties.

Nors visus itin domina H. Hefner`io miegamasis, bet, ko gero, garsiausia vilos teritorijos vieta – baseino zona, kurioje vyko nesuskaičiuojamas kiekis įvairių garsenybių ir seksualių „Playboy“ zuikučių vakarėlių.

Tuo tarpu galiniame kieme buvo švenčiami svarbiausi metų įvykiai: H. Hefner`io gimtadieniai, Naujieji metai, Helovinas ir kiti.

Garsioji vila dabar dažnai išnuomojama įvairiems filmavimams, vakarėliams bei labdaros vakarams. Prabangiame name nufilmuota daugybė muzikinių klipų, televizijos laidų bei filmų.

Viloje yra 22 kambariai, vyno rūsys bei kino teatras. Teritorijoje be baseino taip pat yra ir teniso kortai. Pats H. Hefner`is šią vilą nusipirko dar 1971-aisiais už 1 milijoną dolerių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (76)