Viskas prasidėjo 2015 metais, kai Barber, uždėjusi grotažymę #celestechallengeac, atliko smagų eksperimentą. Ji norėjo sužinoti, kaip paprastam žmogui pavyktų nusifotografuoti garsenybės pozoje.


Vos keli įrašai ir fotografijos, tokios kaip Kim Kardashian, Cindy Crawford, „Victoria‘s Secret“ modelių atvaizdavimas, lėmė C. Barber sėkmę instagrame, rašo stuff.co.nz.

Tiesa, nors moteris fotografijos gana drąsios ir išskirtinės, vis tik yra vienas dalykas, ko Celeste nedarytų.

„Nesifotografuočiau visiškai nuoga“, – sakė moteris.


Dabar instagrame C. Barber turi 7,9 milijonus sekėjų, taip pat yra papuošusi žurnalo „Vogue“ viršelį. Tarp jos gerbėjų yra tokios žvaigždės, kaip Gwyneth Paltrow, Reese Witherspoon, Tomas Fordas, Robbie Williams, Ashton Kutcher, Cindy Crawford ir kiti.


Barber teigė, kad ji tiesiog siekė prajuokinti žmones – apie pozityvų požiūrį į kūną moteris tuomet nemąstė, tačiau laikui bėgant ėmė skleisti ir šią žinutę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (86)