Savo šlovės valandos vaikas sulaukė suvaidinęs juostoje „Džeris Magvairas“, kur drauge vaidino tokios Holivudo žvaigždės, kaip Tomas Cruise'as bei Renee Zellweger.

„Dabar aš visai kitas žmogus, nei buvau šešerių. Tikriausiai jūs irgi“, – per interviu „The Huffington Post“ juokiasi aktorius.

Dabar jis vėl grįžo į filmavimo aikštelę, nors tuomet, kai užgriuvo šlovės našta, žadėjo, jog niekada vėl nesifilmuos.

J. Lipnicki žurnalistams papasakojo istoriją, kaip vežamas į mokyklą slapstėsi nuo vieno paparaco, siekiančio padaryti daugiau berniuko nuotraukų.

„Įpykęs, kad neleidžiu jam padaryti gražių kadrų, jis mane užsipuolė ir grasino sugriauti man gyvenimą. Tuomet dar buvau visiškas vaikas ir pagalvojau: „Ką? Kaip šis žmogus galėtų sugriauti mano gyvenimą?“. Laimei, jam to padaryti nepavyko, tačiau tuomet tėvai, bijodami dėl mano saugumo nusprendė, jog mokysiuos namuose“, – prisimena aktorius.

Vėliau jam buvo pasiūlytas vaidmuo dvejose „Stiuarto Litlio“ dalyse, kur teko filmuotis su serialo „Daktaras Hausas“ žvaigžde Hugh Laurie.

Aktorius neslepia, jog žinomumas turėjo įtakos ir jo santykiams su merginomis. „Daug kas norėjo su manimi draugauti, tačiau vėliau supratau, jog merginos manimi tiesiog naudojosi. Šiuo metu J. Lipnicki turi mylimąją, tačiau pripažįsta, jog buvo sunku rasti žmogų, kuriam nerūpėtų jo praeitis ir kuris tikrai nuoširdžiai pamiltų.

Šiuo metu daugiausiai laiko aktorius praleidžia mokydamasis braziliškojo džiudžitsu paslapčių. „Tai tikrai sunkus, tačiau labai įdomus sportas. Juodą diržą gauti labai sudėtinga, bet tai – didžiausias mano gyvenimo tikslas“, – sako J. Lipnicki.

Neseniai jis socialiniuose tinkluose pasidalino nuotraukomis, kuriose matosi raumeningas kūnas. Nuo to laiko žiniasklaida ir gerbėjos aktorių titulavo svajonių jaunikiu.

J. Lipnicki anksčiau ir dabar - nuotraukų albume:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)