Bulgarijos sostinėje Sofijoje gyvenanti A. Ivanova planuoja dar labiau pasididinti lūpas, nors joms jau išleido maždaug 5 tūkst. eurų, praneša mirrror.co.uk.

Taip pat moteris norėtų pakeisti savo smakro ir žandikaulio linijos formą, kad būtų panašesnė į lėlę „Bratz“. Už šią operaciją teks pakloti apie 600 eurų.

Milžiniškos lūpos ne tik padidino bulgarės pasitikėjimą savimi, bet ir patraukė tūkstančių instagramo naudotojų dėmesį. Daugiau nei 8 tūkst. sekėjų turinti A. Ivanova dažnai skelbia naujausią informaciją apie unikalių lūpų pokyčius.


„Savo socialinių tinklų paskyrose sulaukiu galybės žinučių iš viso pasaulio – vyrai nori susitikti, siūlo pinigų, vykti į keliones“, – pasigyrė ji.

Nepaisant įspūdingo injekcijų skaičiaus (vienos injekcijos kaina siekia 200 eurų), moteris nesibaimina, kad vieną dieną jos lūpos gali „perplyšti“.

„Jos man labai patinka, jaučiuosi daug geriau, turėdama tokias lūpas, – tvirtino A. Ivanova. – Labai greitai kreipsiuosi į plastikos chirurgus dėl dar vienos injekcijos ir skruostikaulių paryškinimo.“


Tiesa, jos šeimos nariai nėra itin patenkinti pripūstomis lūpomis. Pirmoji hialurono rūgšties injekcija į A. Ivanovos lūpas buvo suleista dar 2018 m., o papildomos injekcijos leidžiamos kas mėnesį.

„Man nepaprastai patinka putlios ir didelės lūpos. Buvo be galo smalsu sužinoti, kaip atrodyčiau. Turiu pasakyti, kad tokios lūpos mano veidą daro gražesnį, – pareiškė moteris. – Kol kas gavau 25 hialurono rūgšties injekcijas. Neskaičiavau, kiek pinigų išleidau, bet Bulgarijoje viena hialurono rūgšties injekcija kainuoja 400 levų (apie 200 eurų).“

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (183)