Nuo 2018-ųjų savo lūpas tobulinanti Andrėja hialurono rūgšties injekcijoms išleido tūkstančius. Moteriai viena injekcija atsieina 134 svarus.

Socialiniame tinkle „Instagram“ gyva Barbė pasidalijo naujausia nuotrauka.

„Paskutinė injekcija buvo atlikta prieš dvi dienas. Norėčiau daugiau, tačiau dauguma gydytojų sako, jog tiek turėtų pakakti. Tiesa, mano gydytojas sutiko atlikti ir daugiau injekcijų, tačiau prašė palaukti bent du mėnesius“, – rašė Andrėja Ivanova.

Gyva Barbe vadinama moteris neslepia, jog dėl itin didelių lūpų kyla ir nepatogumų.

„Man labai patinka mano naujos lūpos. Iškart po injekcijos buvo sudėtinga valgyti, o praėjus dviems trims dienoms po procedūros tapo dar sunkiau“, – teigė Andrėja.

„Aš myliu savo lūpas. Nesu tikra, kad jos yra didžiausios pasaulyje, tačiau esu įsitikinusi, jog jos vienos didžiausių“, – įsitikinusi moteris.

Komentuodami naują Andrėjos nuotrauką sekėjai taip pat neslėpė simpatijų. Jie rašė: „didesnės yra geresnės“ bei „man patinka tobulos Andrėjos lūpos“.

Kiek anksčiau moteris yra sakiusi, jog 5000 svarų kainavę krūtų implantai išgelbėjo jai gyvybę. Prieš atlikdami krūtų didinimo operaciją gydytojai nustatė, jog Andrėja jau tris metus turi cistų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (151)