55 metų magas ir lošėjas Brianas Zembicas iš Kanados antradienį, gegužės 17 dieną, pasirodė „E!“ realybės šou „Botched“ epizode su viltimi, kad Los Andžele dirbantys chirurgai Terry Dubrowas ir Paulas Nassifas pašalins jam implantus, kuriuos jis ketino pasilaikyti vos vienerius metus. Tada laimėjęs lažybas vyras praturtėjo 100 tūkstančių dolerių.

Parodytame epizode matyti, kaip Brianas išdidžiai atsega savo rožinius marškinius ir demonstruodamas krūtis pareiškia: „Štai mano 100 tūkstančių vertės papai“.

„Esu lošėjas ir magas. Yra labai nedaug dalykų, kurių nepadaryčiau dėl lažybų“, – aiškino kanadietis.
Brianas pagarsėjęs pačiomis keisčiausiomis lažybomis: kartą jis visą mėnesį gyveno draugo vonios kambaryje, savaitę miegojo po tiltu su 10 tūkstančių dolerių, apsuktų aplink jo kulkšnį. Vis dėlto labiausiai jį išgarsino lažybos, kurios išsirutuliojo iš visai nekalto pokalbio su draugais 1996 metais.

Vyras prisimena: „Buvo maždaug 1996 metai, buvau viename restorane Europoje su dviem draugais. Vieno jų mergina tuo metu stengėsi pademonstruoti savo papus ir aš pasakiau draugui: „Jeigu turėčiau papus kaip jos, galėčiau sulaukti lygiai tiek pat dėmesio, kaip ir ji“.

Toks Briano drąsus pareiškimas paskatino vieną jo draugų paklausti, iš kiek jis sutiktų dėl to lažintis. „Sukirtom dėl 100 tūkstančių, paspaudžiau jam ranką ir tiek – tai buvo lažybos“, – aiškina Brianas.

Sukirtus lažybų, vyras pasinaudojo savo lošimo gebėjimais, kad nemažai kainuojančią procedūrą gautų nemokamai. Jis pasakoja: „Pažinojau plastikos chirurgą, kuris taip pat lošdavo Niujorke, tad nuėjau į jo biurą ir paklausiau, ar jis gali įdėti man papus. Jis tik paklausė, ar tai dėl lažybų“.

Šešiolikos metų dukrą Miką turintis Brianas toliau prisimena, kad plastikos chirurgas jo paklausė, kaip jis ketinantis susimokėti už krūtų implantavimą, tada jis pasiūlęs sužaisti nardus. „Žaidžiau nardus su juo valandą, išlošiau 5 tūkstančius dolerių. Operacija buvo nemokama ir aš atsikėliau su krūtimis“, – prisimena Brianas procedūrą, kuri jam buvo atlikta 1996 metų spalį“.

„Jie išties atrodė gražiai, dabar aš suprantu, kodėl moterys daro tam tikras pozas, tokias kaip papų suspaudimas, kad papai atrodytų gražiau“, – samprotauja vyras.

Pagal lažybų sąlygas, Brianas turėjo išbūti su implantais vienerius metus, kad gautų visus 100 tūkstančių. Jo draugas pasiūlė išsipirkti lažybas už 50 tūkstančių dolerių, tačiau Brianas atsisakė ir išbuvo su implantais visus metus, kol draugas į jo sąskaitą Šveicarijos banke pervedė 100 tūkstančių dolerių.

„Kai pirmą kartą parodžiau savo draugui, jis juokėsi dešimt minučių, – prisimena Brianas. – Jis pasakė, kad tai geriausios 100 tūkstančių dolerių atsiėjusios lažybos, kokias jam kada nors teko pralaimėti“.

Ir nors dar 1997 metais galėjo išsiimti implantus, Brianas pamėgo savo krūtinę ir išbuvo su ja beveik du dešimtmečius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)