23 metų mergina mano, kad iš jos besityčiojantys paprasčiausiai pavydi. Tinklaraštininkė iš Naujosios Zelandijos neseniai užsipuolė sekėjus, patarusius kreiptis į plastikos chirurgus ir „susitvarkyti“.

„Jau greičiau mirčiau“, – kritikams atšovė mergina. Jos teigimu, jeigu žmones jos išvaizda glumina, jie turėtų paprasčiausiai jos nebesekti: „Jeigu jums kažkas nepatinka, viso gero“.

Savo „TikTok“ paskyroje, pavadinimu „girl with square jaw“ (mergina su kvadratiniu žandikauliu), ji skleidžia pozityvią energiją ir propaguoja meilę sau. Viena pikta kritikė, pasivadinusi Brooke, parašė, kad ji „neturėtų rodytis socialinėje žiniasklaidoje“. Bandymų įskaudinti drąsi mergina sulaukia tikrai nemažai, bet išmoko į juos nekreipti dėmesio.

Džiugina pozityvūs komentarai, kurių, laimei, žymiai daugiau. Vaizdo įrašo, pavadinto „Mane pažįsta kaip merginą kvadratiniu žandikauliu“, vienas sekėjas parašė: „Tai tiesiog žandikaulio fantastiška“. Kitas Brooke įvardija kaip pritrenkiančią asmenybę. „Manau, kad jūs labai graži“, – komplimentu pasidalino viena moteris.

Netrūksta ir tokių, kurie bando užglaistyti nepatogius klausimus ir pastebėjimus.

„Nenoriu pasirodyti nemandagus, tikrai manau, kad esate graži, tikrai. Bet ar tai liga, o gal tiesiog kažkokia deformacija?“, – teiraujasi viena moteris.

Brooke jau nebepuola karštligiškai gintis, ką darydavo anksčiau, ir taip džiuginti savo nekentėjų, tačiau gerbėjai visada stoja į kovą.

„Vien todėl, kad sakai, jog nenori pasirodyti nemandagi, dar nereiškia, kad ir nesi nemandagi“, – atšovė vienas. Kitas moteriai pasiūlė geriau rūpintis savais reikalais, nes visi iki vieno turi teisę „džiaugtis ir mėgautis savo unikalumu“.

Brooke pasidalino nuotraukomis, kurioje pozuoja su tėvu – jis turi labai panašų, itin išraiškingą žandikaulį.

Brooke šiuo metu laukiasi ir savo laukimo kelione noriai dalijasi su sekėjais. Daug žmonių svarsto, ar jos mažylis paveldės tokį išskirtinį žandikaulį.

„TikTok“ platformoje Brooke turi per 40 tūkst. sekėjų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją