Televizijos ir interneto garsenybė į Tailandą išskrido trečiadienį, nuo tada, paisydama ten galiojančių su koronavirusu susijusių ribojimų, nekiša nosies iš palatos.

Iš ligoninės Bankoke 37 metų J. Alves „The Daily Mail“ žurnalistams sakė, kad Pietryčių Azijos šalyje po operacijos dar liks kelioms savaitėms. Pačią procedūrą ji įvardija kaip „pakeisiančią mano gyvenimą“.

„Mano kelionė į Tailandą buvo slapta. Niekam nesakiau, kad čia skrendu. Šiuo metu esu Bankoko plastinės chirurgijos klinikoje, kur dvi savaites praleisiu karantine, o tada man bus atlikta operacija. Kol kas negaliu atskleisti, kokia operacija manęs laukia, bet prisipažinsiu – ji pakeis mano gyvenimą“, – teigia J. Alves.

Dieną prieš savo sekėjams instagrame ji anonsavo, jog išvyksta į Tailandą, tačiau neatskleidė, koks kelionės tikslas.

Iš tuščios oro uosto laukimo salės ji gerbėjams kalbėjo: „Šiuo metu esu Hitrou oro uoste, esu čia viena. Daugiau nė gyvos dvasios. Vykstu ten, kur labai gražu, egzotiška ir tikrai karšta“.

Neseniai J. Alves atskleidė, kad vienoje Italijos televizijos laidoje tiesioginiame eteryje buvo pavadinta pabaisa, taip, esą, pasisakė vienas plastikos chirurgas, kurį ji vadina „neprofesionaliu“. „The Daily Mail“ J. Alves patikino, kad nesileis žeminama ir nepakęs patyčių.

„Italijos televizijos laidoje „Non è la D'Urso“, kurią veda Barbara D’urso, daviau interviu. Ir staiga nė iš šio, nė iš to tas plastikos chirurgas mane pavadino pabaisa. Nepabijojau sustabdyti laidos ir atšauti: kaip tu drįsti mane vadinti pabaisa. Be to, nė vienas save gerbiantis profesionalus chirurgas taip nepasakytų apie kitą žmogų“.

Po daugybę metų trunkančios manijos plastinėms operacijoms, Jessica, kuri prieš 2019 metais pasikeisdama lytį buvo Rodrigo Alvesas, sutinka, kad jos gyvenimo būdas tikrai ne kiekvieno skoniui, tačiau nepagarbos ji nenusipelno.

„Pripažįstu, kad mano asmeninio gyvenimo pasirinkimai ir išvaizda tikrai ne kiekvienam priimtina, tačiau manau, kad dabar atrodau geriau, o ir jaučiuosi laimingesnė. Daug metų slėpiau savo tikrąją aš, dangsčiausi Keno įvaizdžiu, bet po truputį slapta dariausi procedūras, padėjusias tapti tikra moterimi, labai atsakingai tam ruošiausi. Jau metai, kaip man taikoma intensyvi hormonų terapija, didžiausi pokyčiai jau įvyko. Ketinu mane pabaisa pavadinusį plastikos chirurgą paduoti į teismą. Niekam neleisiu manęs žeminti, to nenusipelno nė viena translytė moteris“, – pasakoja J. Alves

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (168)