Smurtautojas, kuris spyrė savo buvusiai mylimajai į veidą, kartą apipylė balikliu, mušė plaukų šepečiu, į jos kaklą gesindavo cigaretes ir jai stebint mušdavo jos augintinį, apsimetė esantis „Hollyoaks“, „Coronation Street“ ir „Emmerdale“ aktorius.

R. Barras, dar žinomas kaip Romeo, stojo prieš Liverpulio teismą dėl smurto prieš merginą, su kuria susipažino 2018 metų vasarį. Prieš ją jis naudojo ne tik fizinį, bet ir psichologinį smurtą, vadino baisiausiais žodžiais. Nuo laisvės atėmimo bausmės jaunas vyras išsisuko teisme pareiškęs, kad pasikeitė ir šiuo metu yra savo garbaus amžiaus močiutės, su kuria ir gyvena, globėjas.

Liverpool Echo“ skelbia, kad R. Barras dar ir apgavikas, apsimetęs televizijos žvaigžde. Anot žurnalistų, vaikinas susikūrė paskyrą IMDB „Internet Movie Database“, kur išvardijo savo vaidmenis tokiuose projektuose kaip „Shameless“ ir „This is England“. Pramanytame profilyje teigiama, kad 2008 metais, būdamas dvylikos, jis filmavosi „Hollyoaks Later“, o 2012 metais, būdamas šešiolikos, filmavosi „Hollyoaks“ televizijos filme.

TV prodiusavimo kompanijos „Lime Pictures“, kuri ir kūrė šią muilo operą, atstovė žurnalistams patvirtino, kad R. Barras meluoja.

Vaikinas taip pat gyrėsi turintis 47 tūkst. sekėjų instagrame, kur prisistato vardu #BarrHunters.

„St Helens Council“ pakliuvo į apgaviko pinkles ir pasamdė jį „Christmas Light Switch On“ renginiui.

R. Barras turi ir sau skirtą įrašą famousbirthdays.com, kur nurodoma, kad jis žinomas dėl vaidmens britų muilo operoje „Hollyoaks“.

Už tai ir smurtą prieš merginą jaunas britas nuteistas penkiolika mėnesių laisvės atėmimo, pusantrų metų lygtinai, dvidešimt dienų reabilitacijos ir 150 valandų neatlygintino darbo.

Teismas taip pat nurodė buvusiai merginai sumokėti 500 svarų kompensaciją ir paskyrė dvejų metų apribojančią nutartį.

Teisme nukentėjusioji sakė, kad prieš lemtingą pažintį su smurtautoju buvo pasitinkinti savimi, turėjo daug draugų ir mylinčią šeimą, bet R. Barras ją nuo artimiausių žmonių atskyrė.

Kaltintoja Louise McCloskey sakė: „Ji vis dar neatsigavo po patirtų finansinių nuostolių, akivaizdžiai nebesijaučia tokiu žmogumi, koks buvo anksčiau“.

Vaikino advokatė Carmel Wilde teigia, kad jos klientas supranta, kad jam reikia pagalbos, savo kaltę pripažįsta. Pagrindine priežastimi įvardija vaikystėje patirtą „traumą“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (43)