Magnoliai Karolinai Morales Camacho, geriau žinomai kaip Magnolia Morales, sustojo širdis, kai po pirmosios operacijos jai prireikė atlikti dar 20 chirurginių procedūrų, rašo mirror.co.uk.

26 metų meksikiečių influencerei skrandžio mažinimo operacija – vertikali skrandžio rezekcija („rankovės“ suformavimas) – buvo atlikta 2022 metų liepos 21 dieną, ir po jos M. Morales nuolat atnaujindavo informaciją apie savo lieknėjimo pažangą.

Vertikalios rezekcijos metu pašalinama dalis skrandžio, kad jis taptų siauresnis, tarsi rankovė.

Tačiau netrukus po šios operacijos ją pradėjo kankinti intensyvūs pilvo skausmai, aukštas kraujospūdis ir kvėpavimo sutrikimai, teigė jos šeima.

Jos būklė negerėjo ir ji buvo perkelta į Kuljakano valstybinę ligoninę Meksikos Sinaloa valstijoje, kur gydytojai davė jai nedaug šansų pasveikti.


Jos sesuo Esmeralda sakė: „Jie mums suteikė tik 10 proc. tikimybę, kad Magnolia vėl galės gyventi normalų gyvenimą. Ir netgi tai būtų galėję įvykti tik po daugybės rekonstrukcinių operacijų“.

Tuomet sausio 6 dieną M. Morales mirė.

Tuo tarpu Škotijoje vos nemirė viena nėščia moteris, kai jos vaisius nuspyrė skrandžio žiedą.

Nicola Campbell – Brisland, kuriai ėjo 32 nėštumo savaitė, buvo skubiai operuota. Gydytojai teigė, kad trijų vaikų mamą nuo mirties skyrė vos kelios valandos, kai vaisius nuspyrė skrandžio žiedą ir ji pradėjo vemti juodos spalvos medžiaga.

Operacijos metu jai skubiai buvo pašalintas skrandžio žiedas, ir tai padėjo išgelbėti tiek motinos, tiek vaisiaus gyvybes.

Po ilgus metus trukusios kovos su antsvoriu skrandžio žiedas jai buvo užmautas 2014 metais, ir nuo to karto ji buvo atsikračiusi beveik 40 kg svorio.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)