Tarp 27 konkurso dalyvių yra „Playboy“ modelis (tai pirma šiame renginyje pasirodysianti amerikietė) ir poliamoriją išpažįstanti mergina, tuo pat metu palaikanti santykius ir su vyru, ir su moterimi. Taip pat konkurse dalyvauja ir mergina, kurios viena koja iki kelio amputuota.

Dabar publika turės nuspręsti, kurioms iš 27 moterų bus leista dalyvauti lapkričio mėnesį vyksiančiame finale, kurio metu bus išrinktas seksualiausias šalies užpakaliukas.

Konkurencija didelė, mat finale galės dalyvauti tik penkiolika dalyvių. Nugalėtojai bus padovanota populiaraus vyrų žurnalo viršelio fotosesija, nemažas piniginis prizas ir garsenybės statusas.

„Miss Bum Bum“ pirmą kartą surengtas prieš septynerius metus ir per tą laiką spėjo tapti vienu garsiausių konkursų Brazilijoje. Ši šalis tiesiog apsėsta moteriškų sėdmenų manijos, tad konkurso nugalėtoja per naktį tampa garsenybe ir dažnai pasirašo milijoninius modelio darbo kontraktus.
Dabar dalyvės tris mėnesius darys viską, kad žiūrovai už jas balsuotų telefonu ir taip užtikrintų joms vietą lapkričio 6 dieną įvyksiančiame finale.

Šių metų konkursas yra „elegantiškesnis“ už pernykštį, nes didesnės nei 107 centimetrų apimties sėdmenų savininkėms neleista jame dalyvauti. Dėl to jame nebūtų galėjusi dalyvauti pati Kim Kardashian, kurios užpakalio apimtis siekia 109 centimetrus.

Taip pat griežtai uždraustas ne visai padorus elgesys, be kurio neapsiėjo ankstesni gražiausio užpakaliuko rinkimai. Pavyzdžiui, viena konkurso dalyvė nuoga važinėjosi po miestą, kita, mainais už balsus, siūlėsi gyvai pašokti striptizą.

Taip pat vietoj kelnaičių su juostele ir provokuojančių apatinių šiais metais oficialioje fotosesijoje konkurso dalyvėms leista pasirodyti tik su bendrais maudymosi kostiumėliais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (53)