10-o gimtadienio proga mažajam turtuoliui įteikto naujutėlaičio „Lamborghini“ vertė – 350 tūkst. eurų, rašoma britų laikraščio „Daily Star“ publikacijoje.

Mompha jaunesnysis (Junior), kaip nesunku įtarti, nėra tikrieji berniuko vardas ir pavardė – tai tik jo pseudonimas socialiniame tinkle „Instagram“.

Iš tikro turtingiausias Afrikos vaikas yra Muhammedas Awalas Mustapha ir 10 metų jam sukako ne ką tik, o praeitą mėnesį, bet apie tai priminti savo paskyros sekėjams jis nusprendė tik tada, kai jau galės įkelti nuotrauką, kuriai pozuoja prie naujo ryškiai geltono „Lamborghini“.

Pirmasis tokia Momphos jaunesniojo nuotrauka pasidalijo berniuko tėvas, multimilijonierius Ismailia Mustapha (Mompha vyresnysis). Norisi atkreipti dėmesį, kad priešais prabangią gimtadienio dovaną – superautomobilį – stovinčio vaiko kedai suvarstyti ryškiai geltonos spalvos batraiščiais ir tai veikiausiai ne atsitiktinumas.

Didžiai patenkintas tėtušis 1,2 mln. sekėjų turinčioje savo paskyroje paviešintą sūnaus nuotrauką papildė prierašu: „Turėti tokį sūnų kaip tu yra priežastis džiaugtis gyvenimu. Tavo šypsena – nuolatinės mūsų laimės šaltinis. Mylime tave! Su gimtadieniu, sūnau! Muhammedui Awalui sukako 10 metų.“


Paskyros sekėjai tuoj pat pažėrė krūvas linkėjimų.

Vienas parašė: „Su gimtadieniu, nuostabus žmogau. Garbės ir kilnumo tau. Myliu tave. Mompha, tu didis žmogus, mano mokytojas ir įžymybė.“
„Su gimtadieniu, jauniausias milijonieriau“, – palinkėjo kitas.

Mažasis Mompha, nors išties jauno amžiaus, tačiau jau spėjęs priprasti prie prabangaus gyvenimo, savo nuotrauką prie „Lamborghini“ pakomentavo itin lakonišku „Aš sugrįžau“.

Naujasis „Lamborghini“ tikrai nėra vienintelis Momphos jaunesniojo automobilis. Berniukui, kaip skelbiama, priklauso visas superautomobilių parkas, be to, jis yra kelių namų savininkas.


Jo tėvas – Lagoso saloje veikiančios įmonės „Mompha Burea De Change“ generalinis direktorius. Klestintis verslas leido susikrauti milžiniškus turtus, kuriais jis noriai puikuojasi internete.

Kai 2018-ųjų vasarį Mompha vyresnysis paviešino naujojo savo „Rolls Royce“ nuotrauką, jo paskyros sekėjų būrys ypač pagausėjo.

Verslininkas be jokių skrupulų demonstruoja savo superautomobilius, privačius lėktuvus ir prabangias rezidencijas, kurių yra Dubajuje, Nigerijoje ir kitose pasaulio vietose.


Daugelyje nuotraukų Mompha vyresnysis laiko rankose šūsnis banknotų, kad kiekvienam, kuris tas nuotraukas pamatytų, iš karto taptų aišku, jog iš jų žvelgiantis vyras neišpasakytai turtingas.

Vis dėlto sprendžiant iš Momphos jaunesniojo „Instagram“ profilio, sūnus gali netrukus pralenkti tėvą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)