Žavi blondinė E. L. Jones pasidarė asmenukę, demonstruodama įspūdingą ir išraiškingą savo krūtinę. Tiesa, šios nuotraukos garsenybės socialiniuose tinkluose nebėra, tačiau ji sulaukė didelio dėmesio.

Iki 2019 m. radijo stotyje „Signal 1“ drauge su dabartiniu BBC laidų vedėju Johnu Foxu dirbusi E. L. Jones pernai dalyvavo jo tinklalaidėje „Crunch & Roll“, kurioje abu prisiminė senus laikus ir darbą drauge. J. Foxas prisiminė, kaip anksčiau jiedu darydavo tiesioginius reportažus automobilyje vis kitose vietose.

J. Foxas pasakojo: „Ir tada su savo <...> kostiumu įeina Emma, sako: „Vaikinai, atsiprašau, truputį vėluoju, baisūs kamščiai buvo.“ O mes klausiame: „Ar tu spaudei garso signalą?“

Abu vos sulaikė juoką, o J. Foxas paaiškino, kad kas kartą išlipdama iš automobilio ji krūtine paspaudžia garso signalą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją