Šeštadienį, antrąją festivalio dieną, pasirodymai vyko keturiose skirtingose scenose. Daug dėmesio sulaukė „Kitokie pasikalbėjimai su Justinu Jankevičiumi“, o į „Laikykitės ten su Andriumi Tapinu“ laidos filmavimą susirinko bene pusė visų festivalio dalyvių.

Muzikinius savo pasirodymus šią dieną surengė ne vienas populiarus atlikėjas. Nors klausytojų netrūko nei viename koncerte, daugiausiai jų sulaukė pagrindinėje scenoje groję Lilas ir Innomine, Leon Somov su Jazzu bei pagrindiniai vakaro muzikantai UNKLE live, kurie surengė tikrą vizualizacijų šou.

Visą dieną buvo vykdomos įvairios veiklos – nuo greitųjų pasimatymų iki laikinų tatuiruočių darymo ar net mokslinių bandymų, kai kiekvienas norintis galėjo patirti, ką reiškia savo paties rankose įžiebti tikrą ugnį.

DELFI kalbinti festivalio dalyviai sakė, kad šių metų programa jų nenuvylė. „Atvykstu čia kiekvienais metais. Man patinka tiek čia tvyranti atmosfera, tiek didelis muzikinių pasirodymų pasirinkimas. Šiemet man labai patiko Charlie XCX koncertas, dauguma dainų yra mano labai mėgstamos, todėl buvo smagu jas išgirsti gyvai“, – sakė iš Švenčionių atvykęs Tadas.

Per visą Lietuvą iš Klaipėdos atvykusi Marija sakė negalinti išskirti vieno patikusio pasirodymo. „Man beveik viskas patiko. Klausau daug ir įvairios muzikos, todėl vertinu jos pasirinkimą festivalyje. Sunku buvo spėti išgirsti viską, ką norėjau – visas dvi dienas taip ir bėgiojau nuo vienos scenos prie kitos“, – juokėsi mergina.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)