Kai J. MacDonald buvo 70-ies, neįsivaizdavo, kaip naudotis ne tik socialiniais tinklais, bet ir treniruokliais sporto salėje. Tačiau šiandien moterys turi pavydėtiną figūrą, o jos kasdienę sporto rutiną seka bene milijonas sekėjų instagrame.

Šiuo metu J. MacDonald sako gyvenanti geriausias savo dienas, o socialiniuose tinkluose bando įtikinti vyresnio amžiaus moteris, kad jos yra stiprios ir nuostabios.

„Vyresnės moterys turi savo balsą ir jį reikia išklausyti. Žmonės galvoja: „O močiutė, ką ji žino?“, bet jūs nustebtumėte, ką močiutė gali padaryti“, – sakė moteris.


J. McDonald sporto kelias prasidėjo kaip ir daugelio žmonių – apsilankymu pas gydytoją.

„Gydytojai sakė, kad padidins mano vaistų kiekį, nes kraujospūdis buvo nereguliarus, bet man labai nepatiko vartoti vaistus“, – sako ji.

Tuomet jos dukra Michelle, sveikatos trenerė, metė savo mamai iššūkį – rūpintis sveikata, sportuoti ir taisyklingai maitintis.


Su gydytojo sutikimu moteris pradėjo mokytis pagrindinių dalykų: skaitė apie mitybą ir kūno rengybą.

„Turėjau išmokti naudotis programėlėmis, – sako ji. - Turėjau išmokti tinkamai naudotis kompiuteriu, „iPad“ ir „iPhone“, o galiausiai ir „Instagram“, kuri. dabar yra puikus būdas moteriai palaikyti ryšį su panašų gyvenimo būdą turinčias žmonėmis.

Šiandien J. MacDonald yra numetusi daugiau nei 27 kilogramus, nebegeria vaistų nuo kraujospūdžio, cholesterolio. Tačiau norint pasiekti tokį rezultatą, moteris sako, kad reikėjo daug sunkaus darbo, nuoseklumo ir laiko.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją