Ši Anthony Loffredo atlikta operacija yra naujausia kūno keitimo procedūra, o jų buvo nemažai, praneša nypost.com.

Pavyzdžiui, prancūzui buvo pašalinta dalis nosies ir viršutinės lūpos, liežuvis perskeltas, o visas kūnas, įskaitant akių obuolius, išmargintas tatuiruotėmis.

Ankstesnė vyriškio išvaizda liko tik istorija. Prieš ekstremalius išvaizdos pokyčius Anthony neatsigindavo moterų dėmesio.

Tiesa, nepaisant šokiruojančių modifikacijų, keistuolis tvirtina, kad įgyvendino tik 34 proc. tikslo virsti ateiviu. Instagramo paskyroje „Black Alien Project“ visas naujienas skelbiantis A. Loffredo pasidalijo groteskiškosios operacijos nuotraukomis.

„Siekiu vidinės ramybės“, – parašė jis po kadru, kuriame matyti plaštaka be mažylio ir bevardžio pirštų.

2017 m. prancūzas laikraščiui „Midi Libre“ pareiškė: „Nuo mažų dienų mane domina žmogaus kūno transformacija ir darkymas. Dirbdamas apsaugininku staiga supratau, kad gyvenu ne taip, kaip norėčiau. Viską mečiau būdamas 24-erių metų amžiaus ir išvykau į Australiją“.


„Man patinka įsikūnyti į baisų personažą. Neretai randu kokią nuošalesnę vietelę ir apsimetu pabaisa, ypač naktį prastai apšviestose gatvėse... Analizuoju kontrastą tarp atliekamo vaidmens ir tikrojo aš“, – pridūrė A. Loffredo.

Šiurpą keliančią keistuolio išvaizdą vieni liaupsina, kiti – smerkia.

„Tiesiog siaubinga nepagarba žmonėms, netekusiems galūnių ir besistengiantiems gyventi normalų gyvenimą“, – parašė vienas socialinių tinklų naudotojas.


„Garantuotai pasigailėsi šio sprendimo“, – nurodė kitas.

Trečias internautas A. Loffredo veiksmus pavadino „sukrečiančiais ir žavingais: „Nemanau, kad pats išdrįsčiau, bet džiaugiuosi, jog įgyvendini savo svajonę“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (68)