Įrašą socialiniuose tinkluose moteris iliustravo savo ir dainininkės bei aktorės Jennifer Lopez nuotrauka. 51-erių žvaigždė vos prieš kelias dienas instagrame savo sekėjams parodė kūrinio „In The Morning“ viršelį. Nors nuotrauka skirta pareklamuoti jos naują dainą, dauguma dėmesį sutelkė į vieną dalyką – ištreniruotą žinomos moters kūną.

„Aš žinau, kad sakoma, jog siela neturi nieko bendro su tuo, kas valgoma ar geriama, nes siela pati nei valgo, nei geria, jog svarbiausia ne tai, kas iš išorės patenka į vidų, bet tai, kas iš vidaus išeina į išorę.

Tai tiesa, nes koks tavo vidus, toks tavo kūnas.

Tačiau, užuot tyrinėjusi šį argumentą, su malonumu pristatau savo tvirtą įsitikinimą: trokštančiam ir ieškančiam, siekiančiam gyventi Dievo baimėje ir norinčiam jį vieną dieną pamatyti, maisto ribojimas tiek jo kiekio, tiek kilmės atžvilgiu yra tiek pat svarbu, kiek ir mąstymo bei kalbėjimo apribojimas.

Sveikata yra gera, jeigu ją palaiko reguliarus fizinio kūno mechaninis darbas. Normalus fizinio kūno darbas priklauso nuo oro, maitinimosi, pusiausvyros tarp aktyvumo bei poilsio ir proto būklės. Nesvarbu, ar tu esi žinoma pasaulio žvaigždė, ar paprasta moteris, siekis yra vienodas – gyventi balanse tarp sielos ir kūno.

Sakysite, susireikšmina. Ne, tai atsakingas ir disciplinuotas siekis patvirtinti, kad žmogus gali pažaboti savo išvaizdą, nepriklausomai, kiek tau metų.

Iš to seka: tingumas – tai kūno kvailumas, o kvailumas – tai proto tingumas”, – instagrame rašo garsenybių trenerė Rasa Vilkienė.

Dar visai neseniai žinoma trenerė prisipažino, jog po 20-ies metų santuokos skiriasi su vyru Tadu.

„Aš per treniruotę išprakaituoju, iššaukiu, išverkiu tai, kas yra susikaupę. Nejučiom ir nevalingai pradedu verkti, tiesiog nepavyksta sulaikyti ašarų... Paprasčiausiai organizmas taip reaguoja, kad apsivalyčiau ir judėčiau į priekį“, – širdį atvėrė Rasa.

Ji jau atidavė advokatams skyrybų dokumentus ir pakeitė gyvenamąją vietą - išvyko daugiau nei 300 km nuo Klaipėdos - į Vilnių. Čia R. Vilkienė verčia naują gyvenimo lapą, kuriame pagrindiniai akcentai - sportas ir vaikai.

„Kiti ramybę atranda vartodami alkoholį, raminamuosius vaistus ar eidami į pasimatymus, tačiau tai - ne man. Aš to gyvenime niekada nedariau. Esu susikoncentravusi į savo siekius. Žinau, kad turiu iškentėti ir vėliau galėsiu tik dar sparčiau judėti į priekį“, - sakė ne kartą itin nuoširdaus ir atviro interviu metu ašaras braukusi R. Vilkienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (232)