Vienu griežčiausių teisėjų vadinamas Simonas Cowellas po Tylerio pasirodymo liko be žado ir jį apdovanojo „auksinio mygtuko“ paspaudimu, reiškiančiu, kad dalyvis iškart keliauja į tiesiogines šou transliacijas.

Iš Šiaurės Karolinos į projektą atvykęs 11-metis taip pat pasidalijo savo jautria gyvenimo istorija – vaikystės džiaugsmus berniukui buvo aptemdžiusio vėžio diagnozė. Laimei, klastinga liga – leukemija – jau atsitraukė.

Įspūdingą pasirodymą pagal Kelly Clarkson dainą „Stronger“ atlikęs dalyvis tapo interneto sensacija. Patalpintas laidos vaizdo įrašas vos per kelias valandas buvo peržiūrėtas daugiau nei milijoną kartų.

Jautriame klipe netrūksta ne tik įspūdį keliančio talento, bet ir jautrių emocijų – ašarų šou metu nesulaikė ne tik berniuko mama, bet ir teisėjai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)