Turinio kūrėjas sako gerbėjams atskleidė, kad jam diagnozuotas skydliaukės vėžys. Jis prisipažino, kad niekada nebūtų to sužinojęs, jeigu ne pastabūs jo sekėjai, skelbia breakingdailynews.com.

Kaip teigia pats turinio kūrėjas, su juo tiesioginėmis žinutėmis susisiekė gerbėjai ir išreiškė nerimą, kad jo skydliaukė atrodo patinusi.

„Būtų gerai apsilankyti pas gydytoją“, – parašė vienas gerbėjas.

Su A. Mankadu dėl to paties tiesiogine žinute susisiekė ir dar vienas jo turinio mėgėjas.

„Ei! Patinka tavo turinys. Nepyk, jeigu peržengiu ribą, bet tavo skydliaukė atrodo kiek patinusi, būtų gerai apsilankyti pas gydytoją. Dažniausiai tai būna tiesiog padidėjusi skydliaukė, bet kartais – skydliaukės vėžys“, – tokią tiesioginę žinutę gavo A. Mankadas.

Nors žinutė ir buvo keista, jis visgi patarimo paklausė. Ir tai jam išgelbėjo gyvybę.

„Seattle Tech Bro“ kreipėsi į medikus ir iš tikrųjų išgirdo baisią diagnozę – skydliaukės vėžys.

„Esu labai atsargus, su sveikata susiję reikalai man kelia didžiulį nerimą, tad susikaupiau ir pasitikrinau. Trumpai tariant, atliko daug tyrimų, patikrino ultragarsu. Paaiškėjo, kad 95 proc. tikimybė, jog mano turimas darinys – vėžinis“, – naujausiame „TikTok“ įraše teigia vyras.

Anot „TikTok“ žvaigždės, gydytojai jam leido pasirinkti iš dviejų variantų – šalinti visą skydliaukę arba tik „vėžio apimtą dalį“. Jaunam vyrui priimtinesnis pasirodė antrasis, nes nenorėjo visą likusį gyvenimą vartoti sintetinių hormonų, juolab, kad jam vos 22 metai.

Skydliaukė – kakle esanti drugelio formos liauka, gaminanti hormonus, reguliuojančius širdies ritmą, kraujospūdį, kūno temperatūrą ir svorį. Ši liauka itin svarbi, tačiau čia neretai kyla ir onkologinių problemų. Nors apie pavojų perspėjančius ženklus kartais pastebėti labai sunku, dažniausiai apie skydliaukės vėžį signalizuoja guzelis, aiškiai matomas per kaklo odą.

A.Mankado žiūrovai guzelį pastebėjo kone iš karto. Nors skydliaukės vėžys ir nėra pati pavojingiausia vėžio forma, kiekvienais metais ji nusineša 2200 žmonių gyvybių, tad vizito pas medikus vertėtų neatidėlioti. Pritaikius reikiamą gydymą (dažniausiai tai chirurginė intervencija, pašalinant visą skydliaukę ar jos dalį), tikimybė išgyventi gana didelė.

„Seattle Tech Bro“ šiuo metu sveiksta po operacijos, tačiau savo gerbėjams pažadėjo jau netrukus sukurti kelis įrašus. Turinio kūrėjas teigia, kad po operacijos sunku kalbėti, tad kol kas norimo turinio pasiūlyti negali.

22 metų turinio kūrėją išpopuliarino vaizdo įrašai apie technologijas ir finansus. Kaip nurodyta „Seattle Tech Bro“ prisistatyme, savo kanale jis visiems suprantama kalba pasakoja apie „technologijas, finansus ir karjerą s“. Vaikinas turi 14 tūkst. 800 sekėjų, įrašai „patiko“ daugiau nei 300 tūkst. kartų. Naujausiuose savo įrašuose jis kalbėjo apie darbo pokalbius, taip pat aptarė duomenų ir kompiuterių mokslų skirtumus.

Anksčiau vaikinas prisipažino, kad per metus uždirba daugiau nei 300 tūkst. dolerių. A.Mankadas sukūrė net kelis ciklus įrašų apie kuklų savo gyvenimo būdą, ir kam išleidžia uždirbtus pinigus. Turinys tapo itin populiarus ir padėjo „The Seattle Tech Bro“ išpopuliarėti ir „TikTok“ socialiniame tinkle.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)