Viskas prasidėjo nuo to, kai ši prosenelė iš Kanberos (Australija) išsiruošė pirkti tobulos suknelės.

Sylvia išsimatavo daug suknelių, ir 4 iš jų jai taip patiko, kad jai nepavyko nuspręsti, kurią iš jų rinktis.
Kažkas norėdamas jai padėti perkėlė diskusiją į „Facebook“ svetainę, kur buvo paskelbtos Sylvios nuotraukos su visomis keturiomis suknelėmis ir sekėjų buvo paprašyta išsakyti savo nuomonę, kuri iš jų labiausiai tiktų elegantiškai damai.

Tekste taip pat rašoma, kad Frankas Sylvijai piršosi daug kartų.

„Sylvia nesutikdavo, nes manė, kad pasivadinusi nauja pavarde parodys nepagarbą savo mirusiam vyrui, – rašoma paskyroje. – Prieš metus Sylvia susirgo ir persikėlė į Kanberą, kad būtų arčiau savo šeimos, ir Frankas pamanė, kad visos viltys prarastos. Pasveikusi Sylvia susirado Franką, kuris gyveno Adelaidėje, ir įtikino jį persikelti į Kanberą, kad galėtų būti su ja.“

Frankas atvyko prieš kelis mėnesius ir vėl paprašė Sylvijos tekėti už jo. Sylvia sužinojo, kad ištekėjus galima pasilikti savo pavardę, todėl šįkart sutiko.

Suknelė A

Sylvia Martin

Suknelė B

Sylvia Martin

Suknelė C

Sylvia Martin

Suknelė D

Sylvia Martin

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (65)