Aštuonerių Jadenas Williamsas ir neįtikėtini jo šokio judesiai internete peržiūrėti daugiau nei 20 mln. kartų.

Per interviu vietos portalui sensacija tapęs Jadenas pasirodė žymiai kuklesnis ir ramesnis vaikas nei tas, kurio šokis užvedė visus koncerto svečius ir socialinius tinklus.

„Pradėjau šokti. Tiesiog judėjau pagal ritmą“, – sako vaikas, kurio šokio vaizdo įrašas, instagrame pasirodęs prieš savaitę, sulaukė palankaus daugiau nei 692 tūkst. žmonių vertinimo.

Vaizdo įraše matoma, kaip Jadenas scenoje išsiskiria iš savo klasės draugų – jis iškiša liežuvį ir pradeda demonstruoti šokio judesius, akivaizdžiai nusižiūrėtus „TikTok“ platformoje.

Jadeno šokio vaizdo įrašas internete pasirodė prieš pat žiemos atostogų pradžią, juo pasidalino vieno jo klasės draugo mama, nuostabų pasirodymą stebėjusi gyvai. Prie įrašo ji pažymėjo San Francisko „49ers“ – amerikietiškojo futbolo komandą, kurios logotipas puikuojasi ant Jadeno aprangos.

„Jo klasės draugo mama įrašu pasidalino instagrame, ir jis sparčiai išpopuliarėjo. Ji prie įrašo pridėjo ir mano žmoną. Internetas ėmė ir išprotėjo“, – sako Jadeno tėtis Kirkas Williamsas.

Pats Jadenas „ABC 7“ sakė esąs labai patenkintas dėl to žiemos koncerto ir laukė nesulaukė, kada galės savo draugams, šeimai ir mylimiems žmonėms parodyti, ką moka.

„Aš taip nekantravau parodyti, ką išmokau. Vis klausdavau savo muzikos mokytojos, kada prasidės tas koncertas. Buvau toks laimingas“, – sako vaikas, kuriam savo laime pavyko pasidalinti su milijonais įrašą peržiūrėjusiųjų.

„Jadenas tikra žvaigždė“, – komentare prie įrašo teigia aktorius Jermaine‘as Crawfordas.

„Jadenas tai aš. Nusprendė įnešti kiek beprotybės“, – rašo vienas komentatorius.

„Kai užaugs, jis bus tas dėdė, kuris uždega barbekiu vakarėlius“, – sureagavo trečias.

Jadeno tėvai sako, kad sūnus visada mėgo būti dėmesio centre, ir jie labai džiaugiasi, kad pasaulis gali pamatyti tai, ką jie žinojo jau seniai – koks nuostabus jų sūnus.

„Jis toks nuo tada, kada pradėjo vaikščioti. Namuose dažnai vyksta vakarėliai, skamba muzika. Kur kartu benueiname – į svečius pas draugus, vakarėlius, vestuves – jis visada atsiduria dėmesio centre“, – sako Jadeno tėtis.

Kaip ir visada, komentarų po vaizdo įrašu skiltyje progos išlieti tulžį nepraleido ir skeptikai, kurie teigia, kad vaikas pasielgė nepagarbiai kitų atžvilgiu ir iš klasės draugų pavogė visą dėmesį. Jadeno šeima su tokiais pastebėjimais kategoriškai nesutinka.

„Skaičiau visus tuos komentarus. Ir noriu visiems, kurie mano, kad Jadenas savanaudis ir parodė nepagarbą savo klasės draugams, pasakyti, kad jie mano sūnaus paprasčiausiai nepažįsta. Jo nuostabiai graži ir gera siela, kiekvieną dieną be proto myli savo draugus. Jo asmenybė nuostabi, kaip ir jo tėvo. Linkiu visiems gražių švenčių ir meilės“, – teigia Jadeno mama Yanira Williams.

Jadeno mylima San Francisko „Forty-Niners“ komanda su tokiu teiginiu sutinka. Jiems aštuonmečio šokis labai patiko: „Super, Jadenai!! Mes tave matome!“.

Jadeno šeimos nariai sako, kad berniukas svajoja tapti profesionaliu amerikietiškojo futbolo žaidėju ir viliasi kada nors susipažinti su savo mylimiausiais sportininkais: Nicku Bosa ir Deebo Samueliu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją