Save filmuojanti, o vėliau visa tai su įspūdingais vaizdeliais sumontuojanti Tatiana kurti pradėjo dar 2013 metais, kai gyveno Tailande. Tuo metu ji kūrė vaizdelius vaikams. Tam, kad būtų lengviau įvairiuose vaizdeluose įmontuoti savo atvaizdą, moteris nauda žalią ekraną ir netgi pasisiuvo žalią kostiumą.

Jos vaizdo įrašus portalas mashable.com apibūdina kaip „subalansuoto humoro“ bei „pankankamo mielumo, kad internetas tiesiog pakvaištų“.

„Pradėjusi kurti savo istorijas, jas pradėjau talpinti savo „YouTube“ kanale. Nieko naujo aš neišradau, – leidiniui „BuzzFeed“ pasakojo Tatiana. – Kūryba man labai patinka.“

Moteris vaizdo įrašuose skraido ant kilimo, plaukioja vandenyne, joja žirgais ir skrieja prabangiaias automobiliais.

Beje, jos „YouTube“ kanale galima rasti ir pamokėlių, kaip tokius vaizdo įrašus sukurti pačiam.

T. Subbotinos „YouTube“ kanalą jau seka daugiau kaip 11 tūkst. prenumeratorių. Tiesa, kai kurie vaizdo įrašai yra peržiūrėti ir šimtus tūkstančių kartų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)