Y. Rossi istorija visai nepanaši į garsiųjų supermodelių, kurie karjerą pradėjo dar paauglystėje. Taip jau susiklostė, kad prancūzė (2007 metais ji gavo Amerikos pilietybę ir persikėlė į Jungtines Valstijas) visą jaunystę paskyrė vaikams, o dirbti modeliu pradėjo tik pastačiusi vaikus ant kojų ir susilaukusi anūkų. Du vaikus ir du anūkus turinti moteris įsitikinusi, kad dvidešimties ji nebuvo tokia graži ir pasitikinti savimi kaip dabar.

Pelningiausios darbo sutartys pasipylė tik peržengus 40 metų ribą. Kai apie šią neįtikėtiną moterį sužinojo visas pasaulis, jai buvo 57 metai. Šiandien ji – „Marks & Spencer“ veidas, dirba su YSL, „Hermes“, „Jil Sander“ ir kitomis garsiomis mados bendrovėmis. Moteris laisvai kalba prancūziškai, angliškai ir itališkai. Ji kuria drabužius ir interjerus, domisi fotografija, rašo tinklaraštį.

Dėl žilų plaukų moteris nekompleksuoja – ji jais didžiuojasi. Užsakovai vis siūlo plaukus persidažyti, bet ji kategoriškai atsisako – nori būti savimi. Be to, žili plaukai tapo savotiška jos vizitine kortele.

Visus, kurie žavisi šia nuostabia moterimi, kankina vienas vienintelis klausimas: „Kaip jai tai pavyksta?“.

Y. Rossi noriai dalijasi savo laimės ir grožio paslaptimis. Pirmoji jos gyvenimo taisyklė – gyventi taip, kaip patinka, ir užsiimti tik tuo, kas teikia džiaugsmą. Antroji taisyklė – sveika mityba, kuri neįsivaizduojama be mėsos, žuvies ir avokadų. Taip pat sportas – rytais ji bėgioja ir užsiima joga. Trečioji taisyklė – odos ir plaukų priežiūra. Alyvuogių aliejus veidui ir kūnui, o rapsų aliejus – plaukams. Be to, ji tiesiog dievina natūralų šveitiklį iš alyvuogių aliejaus ir cukraus.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (210)