Iš Australijos kilusiai Luisai yra 52 metai, ir ji sėkmingai dirba madų modeliu, puošiančiu žurnalų bei katalogų puslapius, o internete jos pozicija, kad reikia priimti senėjimą, pelnė jai daugybę pasekėjų, rašo dailymail.co.uk.

Moteris dažnai fotografuojama pozuojanti ir einanti savo modelio eisena. Išskirtinis jos bruožas – sidabriniai plaukai, įrėminantys jaunatviškai atrodantį veidą.

Demonstruodama savo aprangą, kurią ji renkasi negalvodama apie savo amžių, ji ragina ir kitas moteris neleisti, kad jų amžius diktuotų, kaip reikia rengtis.


Be to, ji savo sekėjus kviečia apsilankyti mados fotosesijų užkulisiuose ir stengiasi išsaugoti ryšį su realybe, parodydama ne tokią žavingą įvykių pusę.

Viename vaizdo įraše ji demonstruoja įspūdingas nuotraukas, kuriose, vilkėdama mėlyną vasarinę suknelę, eina paplūdimio pakrante, bangoms talžant jos kojas.

Tačiau kitame kadre atskleidžiama, kaip buvo padarytos šios nuotraukos – jame matyti, kaip ji sprunka nuo nemalonių, šaltų bangų, ir ši akimirka jau nebeatrodo itin patraukli.


Savo vaizdo įrašuose Luisa dažnai ragina moteris rengtis taip, kaip jos nori, kad ir kiek metų joms bebūtų.

Ji tvirtina: „Mada reikėtų mėgautis bet kokiame amžiuje. Dėvėkite tai, kas jus džiugina“.

Vienas iš ryškiausių Luisos bruožų yra jos įspūdingos, sidabrinės sruogos. Viename vaizdo įraše ji dalijasi daugybe savo plaukų nuotraukų, šalia kurių parašė: „Nė vienas žmogus planetoje neturi tokio sidabrinio atspalvio“.


Kitame vaizdo įraše, kuriame dalijasi kadrais iš fotosesijos ant uolų jūroje, ji teigė „Niekam nesu per sena“.

Dar kitame vaizdo įraše ji pareiškė: „Jei yra kas nors, ko nereikėtų nešioti sulaukus 40 metų, tai tik kitų žmonių nuomonių svoris“.

Dalydamasi pozityvia žinia apie senėjimą ir skatindama kitas moteris rengtis taip, kaip jos nori, Luisa patraukė minias gerbėjų.

„Mano mama turėjo įžūlumo pareikšti, kad rengiuosi per jaunai! Žinoma, man tai nerūpi, man 48 metai“, – vieną iš Luisos vaizdo įrašų pakomentavo viena gerbėja.


Kita moteris parašė: „Man šiandien kaip tik to reikėjo. Man patinka moterys, kurios pataiso kitų moterų karūnas“.

Dažniausiai žiūrovai būna sužavėti Luisos grožio ir komentarų skiltyje negaili jai komplimentų.

„Absoliučiai graži moteris“, – pažymėjo vienas žmogus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją