Jaunos moterys dviese filmuojasi TLC laidoje „Extreme Sisters“.

Anna „NY Post“ sakė: „Kai sesuo eina į tualetą, einu kartu. Kai maudosi duše, būnu greta. Jūs tik pasakykite, ką, ir mes tai padarysime kartu. Niekada nesiskiriame. Nemanau, kad po vieną galime funkcionuoti. Kankina atsiskyrimo nerimas. Esame sujungtos“.

Lucy su seserimi sutinka: „Apie save galvojame kaip apie vieną asmenį. Negalime būti atskirai“.

Laimei, dvynių vaikinas Benas tokią situaciją vertina labai supratingai. O pačios seserys griežtai atsisako turėti ką nors bendro su tais, kurie kritikuoja jų gyvenimo būdą.

Lucy aiškina: „Benas supranta mūsų ryšį ir mūsų nesmerkia. Taip buvo nuo pirmosios dienos. Niekada nebuvo nė trupučio pavydo. Net neįsivaizduoju tokios situacijos, jog turėtume atskirus vaikinus. Žmonės gali mus smerkti, niekinti, piktintis – mums toks formatas veikia“.


Ir tai ne vienintelis kartas, kai dvynės atvirai prakalbo apie savo netradicinį gyvenimo būdą.

Jau anksčiau Lucy yra pasakojusi: „Kartu esame dvidešimt keturias valandas septynias dienas per savaitę. Aš ir mano sesuo. Ir dalintis vienu vaikinu žymiai paprasčiau, nes visada galime būti kartu. Ir mums tai visai nekeista. Turime vieną vaikiną, visi trys dalijamės didžiule lova. Vaikinams juk tai svajonės išsipildymas – dvi vienodos merginos“.

Ateityje seserys svajoja vieną dieną abi pastoti nuo Beno.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (70)