Dabar 15-metė Kairah – lyg du vandens lašai panaši į savo autoritetą – realybės šou žvaigždę Kim Kardashian. Kairah ne tik rengiasi taip, kaip Kim, bet ir stengiasi atkartoti jos makiažus bei šukuosenas.

Jaunoji K. Kardashian gerbėja tikina, kad jau nuo mažumės jautėsi lyg ne savame kailyje, tad galų gale nusprendė tapti translyte.

„Jaučiausi keistai... Žiūrėdamas į veidrodį matydavau nepažįstamąjį. Nuo aštuonerių save įsivaizdavau tik vilkint sukneles ir sijonus... Dabar, žvelgdamas į savo atvaizdą, pagaliau matau tikrąjį save“, – sakė K. Kelly.

K. Kelly teigia, kad labai jaudinosi prieš pirmąją mokslo metų dieną, o štai įžengus į mokyklą jos neatpažino net mokytojai. Tiesa, mokyklos bendruomenė palaikė Kairah ir niekada jos nepeikė dėl sprendimo iš jaunuolio tapti mergina.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (102)