Dar dvejų metukų neturinti mergaitė nuotraukose meiliai šypsosi ir demonstruoja dideles mėlynas akis. Tokios nuotraukos tiesiog pavergė „Instagram“ vartotojus.

Mergaitės mama, 22-ejų Carly Aston, savo dukrai nebeperka naujų drabužių nuo tada, kai šiai buvo vos 3 mėnesiai. Mažylė gauna tiek dovanų iš įvairių drabužių ir aksesuarų dizainerių, kad Carly skaičiavimu, jų vertė turėtų siekti daugiau kaip 13,5 tūkst. eurų., rašo užsienio naujienų portalas Metro.co.uk.

Šiuo metu motinystės atostogose esanti C. Aston tikina kasdien pašto dėžutėje randanti vis naujų drabužėlių ir jais aprengusi dukrą, ją fotografuoja. Kiekviena mažylės nuotrauka vidutiniškai sulaukia apie 3,5 tūkst. paspaudimų „patinka“.

A. Hugo spintoje jau galima rasti apie 500 dizainerių kurtų drabužėlių ir įvairių kitokių smulkmenų. Mergaitės mama tikina, kad net ji pati neturi tiek drabužių.

Ir nors dėl šio pomėgio Carly sulaukia nemažai kritikos, jai tai nerūpi. Svarbiausia, kad ją palaiko jos gyvenimo draugas ir mergytės tėvas, 22-ejų Danielis Hugo.

Mergaitė „Instagram“ tinkle tapo tokia populiari, kad ją atpažįsta net gatvėje. Mažylė turi ir fanų puslapį. Beje, neseniai Carly susilaukė dar vienos dukters, tad jau kuris laikas mažoji Avaya šlove ir „Instagram“ anketa dalijasi su mažąja sesute Aliza.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)