Apie tai, kad koncertas atšaukiamas, pranešė pats vakaro šeimininku turėjęs tapti V. Bareikis. Tiesa, savo klausytojus jis nuramino, kad koncertas būtinai įvyks, bet kai pragiedrės.

„Lauko koncertas ir oras turi tokią savybę – kartais ima ir iškrečia netikėtą liūtį...

Žinau, kad negalėsime įgyvendinti to, ką buvome suplanavę, o ir jums nebus malonu įsitraukti į koncertą tokiomis sąlygomis (balos iki kelių).

Labai gaila, bet turime pranešti, kad koncertą „Vilnius ORE“ atšaukiame.

Susimatysime vos tik prašviesės“, – skelbė jis.

Atšauktas koncertas

Netrukus aktualia informacija pasidalino ir festivalio organizatoriai.

„Liepos 12 d. miesto festivalio „Vilnius ORE“ renginys – Vido Bareikio koncertas – atšaukiamas dėl lietaus.

Svarbu: norintiems grąžinti bilietus, prašome kreiptis šiandien (antradienį) info@bilietai.lt. Jei nepavyks šiandien, jūsų bilietas galios į visus likusius koncertus „Vilnius ORE“, – skelbia festivalio kūrėjai.

Delfi primena, kad iki liepos 15 dienos sostinės Vingio parke esančiame VU Botanikos sode planuojamas ne vienas koncertas. Festivalyje taip pat turi pasirodyti Vaidas Baumila, GJan ir kt. atlikėjai.

Pirmadienį ten savo pasirodymą surengė lietuviško repo herojai. Nors publikos nebuvo gausu, iš palaikymo šūksnių buvo galima suprasti, kad čia susirinko patys ištikimiausi šios muzikos gerbėjai.

Publiką savo pasirodymais stebino Mesijus, Erkė, Pijus, Kamuza, grupė „Garazhe Nerūkoma“ bei naujas improvizacijos projektas „Freestarz“, kurio sudėtyje – Jama, DJ Mamania, Sania Banginis ir DJ Swix.

Daugiau informacijos apie festivalius – Delfi rubrikoje „Festivalizuokis“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją