G. Karaliūnaitė festivalio svečiams dovanojo ugningą, puikiai žinomomis dainomis praturtintą programą.

Tai, kad publika įsišėlo, įrodė ir tas faktas, jog koncerto metu atlikėjos laukė netikėtas festivaliautojų siurprizas – į ją buvo pradėta mėtyti saldainius.

„Gerai, kad saldainius į mane mėtote, o ne kiaušinius“, – geros nuotaikos neprarado atlikėja.

Nulipusi nuo scenos dainininkė sutiko pasidalinti įspūdžiais ir apie „PravalFestą“, ir apie kitus garsiai nuskambėjusius renginius.

„Labai džiaugiuosi, man ši visa vasara yra tokia stebuklinga – kad ir kur benuvažiuočiau, visur sutinku labai šiltą publiką. Nors pati pradėjau galvoti, kad jau viskas juda į pabaigą su mano koncertais, kažkaip save iš šono jau nebe taip gerai vertinu, bet publika sutinka gerai. Programą esu susidėliojusi smagią ir sau pačiai, tad viskas yra gerai“, – dalijosi pašnekovė.

Ne paslaptis, kad „PravalFestas“ neretai gąsdina ne vieną atlikėją savo ironija ar tai, jog į sceną kviečiami seniai girdėti, bet pasiilgti estrados veidai. Tiesa, pati Gintarė, kaip sako ji pati, nebijo nieko, todėl dalyvauti šiame renginyje jai drąsos neprireikė.

„Aš nieko nebijau, – šyptelėjo ji. – Aš apskritai esu atsiribojusi nuo visų politinių žaidimų. Kur kviečia – ten važiuoju. Yra tiesiog tik honoraro klausimas, ir viskas. Mano nuomone, atlikėjams nereikia per daug veltis į tokius dalykus, nes prasideda tokia košė makalošė. Greitai praeis kokie ketveri metai ir, žiūrėk, vėl viskas pasikeis ir kas tada? Ne. Mes, manau, neturime maltis su jais visais kartu, neverta. Aš bent jau tikrai ne.

Publika visur yra ta pati. Čia yra renginys su S raide, įleidžiami tik pilnamečiai, yra daug policijos, visi tvarkingi, nematau jokių problemų, visi mandagūs, nors ir pavartoję alkoholio, bet viskas yra gerai. Jūs galvojate, kad nebūna kažkokių dalykų kituose miesteliuose? Būtinai ateis kokie du benamiai prie scenos pašokti, gadins visą reikalą, o šalia esančios močiutės pyks, ateis kažkas juos iš ten išvesti. Žmonės visur yra tie patys. Mes turime šitą dalyką gerai suvokti. Mes – tie patys. Yra politiniai žaidimai – kažkas ten, kažkas kitur. Bet šiaip mes visi esame mes.“

Dėl šių priežasčių G. Karaliūnaitė mielai grįžtų į „PravalFestą“, jei tik to norės publika.

„Man nesvarbu, aš galiu važiuoti koncertuoti ir netradicinės orientacijos bendruomenei, ir kitur. Man nesvarbu. Aš esu už tai, kad žmogus galėtų gyventi savo gyvenimą sau patogiai, netrukdydamas kitiems ir negrūsdamas kažko kitiems. Tu gyvenk, bet nekenk. Bet gyvenk! Galvoju, kad jei mane kvies į Naisius – aš ir ten važiuosiu. Aš apskritai galvoju, kad jau būtų laikas pradėti neberūšiuoti žmonių. Pažiūrėkite, kokie faini žmonės, koks šiltas priėmimas“, – savo auditoriją gyrė atlikėja.

Paklausus, ką ji planuoja veikti po savo koncerto, galbūt ir pati švęs, pašnekovė patikino, kad savo gyvenime ji dabar koncentruojasi į darbą.

„Aš niekada nešvenčiu. Aš dirbu, turiu savo verslą, man reikia 5 ryto keltis. <...> Važiuosiu prekiauti savo žolelėmis į turgų. Diva šiandien nusiima batelius ir tampa žolininke. Mano gyvenimas yra trigubas: kažkiek tampu dainininke, esu visą laiką be perstojo mama ir turiu savo versliuką, todėl dabar po koncerto važiuosiu namo ilsėtis“, – šyptelėjo G. Karaliūnaitė.

Apie visa tai ir dar daugiau – vaizdo reportaže, esančiame šio straipsnio viršuje.

Taip pat kviečiame išvysti dainininkės ir kitų muzikantų pasirodymus:


Kitos renginio akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)