Tačiau „Telia“ atstovas spaudai Audrius Stasiulaitis nustebo, kai į pateiktą pasiūlymą įmonė sulaukė kiek netikėto „Granatos Live“ organizatorių atsakymo.

„Įprastai didelėse žmonių susibūrimo vietose savo iniciatyva ir lėšomis pasiūlydavome galimybę pastiprinti ryšį.Tai laikinas įrenginys, kuris yra atvežamas, jį sumontuoja inžinieriai, paleidžiamos radijo bangos – taip buvo ir per popiežiaus vizitą, per festivalius tokie dalykai įprastai irgi yra daromi. Šįkart „Granatų“ organizatoriams ryšio pastiprinimo paslaugą pasiūlėme patys. Tačiau jie pasakė, kad tokios paslaugos nereikia arba jeigu norime, galime už tai susimokėti“, – kalbėjo „Telia“ atstovas spaudai.

Pasak A. Stasiulaičio, įmonė už tai mainais nepaprašė absoliučiai nieko – tik norėjo savo iniciatyva pagerinti jų festivalį.

„Atrodo, lyg tai būtų naujas pasipinigavimo būdas. Tad gavosi štai toks tarsi kuriozas, – šypsojosi A. Stasiulaitis. – Rumšiškėse, kur vyks „Granatos“, yra mūsų ryšio bokštas, bet kalbame apie išskirtinai didelę žmonių koncentraciją – natūralu, kad būdamas festivalyje norėsi įkelti nuotrauką ar vaizdo įrašą. Tikriausiai žmonės dabar negyvena palapinių laikais, kada tiesiog atsijungia trim dienom nuo pasaulio.“

Pasak „Telia“ atstovo, festivalio metu stiprinant ryšį išdeginama apie 5-8 kW elektros, kurią taip pat padengia įmonė.

„Įprastai festivaliai labai džiaugiasi tokiu pasiūlymu pastiprinti ryšį – taip esame darę ne kartą. Jie už tai ir padėkos raštus, ir bilietus į festivalį siunčia, o ne prašo susimokėti“, – tikino A. Stasiulaitis.

Dėl netradicinės situacijos Delfi kreipėsi ir į „Granatų“ organizatorius. Pasak jų, komercinės derybos su „Telia“ kol kas nėra pasibaigusios.

„Savaime suprantama, kad festivalio organizavimas neįmanomas be kaštų. Kiekvieno komercinio subjekto dalyvavimas jame taip pat susijęs su kaštais – ploto nuoma, elektros tiekimu ir t. t. Ne pirmus metus dirbame su įvairiais ryšio operatoriais bei kitais partneriais ir esame atviri bendradarbiavimui su „Telia“, todėl tikimės, jog sulauksime atsakymo ir derybos atsinaujins, o festivalio dalyviai galės džiaugtis ne tik puikiu „Tele2“ ir „Bitės“ ryšiu“, – komentavo festivalio „Granatos Live“ atstovai.

Delfi primena, kad iš viso rugpjūčio 5–7 d. Lietuvos liaudies buities muziejuje vyksiančiame festivalyje „Granatos Live“ pasirodys 6-ios dešimtys muzikos grupių bei atlikėjų, tarp kurių – britų dainininkė Anne-Marie, švedų popžvaigždė Zara Larsson, britų didžėjus Jonas Blue, šokių muzikos atlikėja Becky Hill, Donatas Montvydas, Justinas Jarutis, Jessica Shy, Vaidas Baumila ir kiti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją