Tai, kad pirmadienį vyko daug apkalbų sulaukęs renginys, atsiminė ir dainininkas Stanislavas Stavickis-Stano, kuris kartu su kolegomis į socialinius tinklus patalpino skanduotę ir įrašą šia tema.

Naisiai 2022 2.0

Nors mūsų nekvietė, bet mes nevažiuosim. Va taip. Turim savo nuomonę.

Prieš kurį laiką kalbėjau su scenos kolega. Jis buvo pakviestas į antrąjį Naisių festivalį. Jis pergyveno, kad jei dalyvaus, tai jį užkapos žiniasklaida ir influenceriai visokie. Kaip kapojo pirmojo Naisių šių metų bandymo dalyvius. Kas per laikai atėjo...

Žmonės turi skirtingas pasaulėžiūras ir tai – normalu. Tai yra net būtina. Nebūna demokratijos su viena nuomone ar viena partija. Todėl linkėjimai Naisiams, švęskit ir nesidrovėkite!

Tuo tarpu mano nuomonė apie Naisius lieka tokia pati. Tai asmeninė Karbauskio partijos ir ideologijos šventė. Man šita ideologija tolima. Bet dar kartą kartoju – ji turi teisę būti!

Vienintelė nuomonė, neturinti teisės egzistuoti demokratinėje valstybėje, tai nuomonė, paneigianti pačios valstybės egzistavimą. Čia telpa visi „paleckiai“ ir kiti putlerio gerbėjai. Bet aš noriu tikėti, kad Naisiai ne apie tai“, – skelbė muzikantas.

Scenoje „Naisių vasaros“ metu savo pasirodymą surengė Steponas Januška su grupe „Studija“, Edgaras Lubys, Liudas Mikalauskas ir kt.

Pirmadienį scenoje taip pat pasirodė: Violeta ir Vilius Tarasovai, Aistė Pilvelytė, Gytis Paškevičius.

V. ir V. Tarasovai klausytojams dovanojo, kaip sakė jie patys, senas ir geras dainas. Atlikėjų pora besibaigiant savo koncertui dėkojo visiems susirinkusiems, kartojo, kad jie – nuostabūs. Tokius žodžius publika sutiko garsiais plojimais ir palaikymo šūksniais.

Scenoje pasirodžiusi A. Pilvelytė taip pat noriai bendravo su minia, dalijosi planais vėl dalyvauti nacionalinės „Eurovizijos“ atrankoje ir atliko savo eurovizinę dainą.

Organizatoriai šį renginį vadina festivaliu visai šeimai, kuriame skamba gražiausių dainų koncertas.

Be muzikinių pasirodymų susirinkusieji buvo kviečiami susipažinti su žolynais, jų nauda, edukaciniais užsiėmimais, apsilankyti paskaitose, spektakliuose.

Į festivalį susibūrė nemenka minia, renginio prieigose susidarė automobilių spūstys.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)