Svarbi informacija tėveliams: festivalyje veiks vaikų zona su begale pramogų!

Ar prisimenate garsiąją „Piratų mankštą“? Negali būti, kad pamiršote, o jeigu, vis tik taip nutiko, nieko baisaus. Ją ir mažiems ir dideliems primins vaikų numylėtinis Kapitonas Flintas!


Kartu su geriausia programa bei hitais „Į Jamaiką“, „Sraigė Vanda“ ir daugeliu kitų, Flintas ne tik išjudins kiekvieno kojytes, bet ir padės pasiruošti geriausiems vasaros nuotykiams, rašoma pranešime spaudai.

Mažųjų festivalio lankytojų taip pat lauks batutų pramogos, užsiėmimai su animatoriais, vaikų teatrai bei daug įvairiausių veiklų, tad tėveliai galės ramiai linksmintis bei klausytis koncerto kol jų mažieji bus užimti.

Festivalyje, su atskiru įėjimu ir dar daugiau privilegijų, bus įrengta V.I.P zona, iš kurios vaizdas į sceną ir atlikėjus atsivers kaip ant delno. V.I.P zonoje bus galima linksmintis taip, kaip tik norės širdis ir nesibaiminti, kad kažkas užstoja vaizdą į atlikėjus ar šokdamas nuolat bakstoja jums į šoną. Renginio organizatoriai įspėja – V.I.P bilietų kiekis – ribotas.

Svečių sotumu rūpinsis gausybė puikiausių virtuvės šefų, tad net ir išrankiausi čia ras, ką skaniai pavalgyti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją