Delfi žiniomis, prie įvažiavimo policijos pareigūnai tikrino kiekvieno vairuotojo blaivumą alkotesteriu. Dėl šios priežasties čia nusidriekė milžiniškos eilės, laukti jose teko ne vieną valandą.

Festivalyje "Granatos Live" tikrinamas vairuotojų blaivumas

Fotogalerijoje galite matyti, kaip festivalio svečiai ruošiasi savaitgaliui Rumšiškėse.

Kaip ir kasmet, taip ir šiemet „Granatos Live“ galima pamatyti itin stilingų žmonių. Šiemet į festivalį atvykę rinkosi spalvingus drabužius, demonstravo seksualų įvaizdį ar stengėsi neįsipareigoti ir atsipalaiduoti gamtoje, vilkėdami laisvus, kasdienius rūbus.

Svečių stilius – fotogalerijoje.

Penktadienį pirmasis į pagrindinę festivalio sceną „Cbet“ lipo Free Finga, po jo „Granatos Live“ dalyviai turi progą pirmą kartą Lietuvoje išvysti australų reperį Masked Wolf. Būtų sunku rasti bent vieną aktyvų interneto vartotoją, kuris nebūtų girdėjęs šio australų muzikanto superhito „Astronaut In The Ocean“. Ši Masked Wolf daina – populiariausia 2021 m. „TikTok“ daina ir dažniausiai „Shazam“ platformoje ieškota daina, daugiau nei pusė milijardo peržiūrų „Youtube“ ir beveik milijardas perklausų „Spotify“.

Free Finga pasirodymas:

Vakarui įpusėjus „Cbet“ scenoje pasirodo Jessica Shy, Justinas Jarutis, Donatas Montvydas, o 23 val. vyks vienas laukiamiausių „Granatos Live 2022“ pasirodymų – Rumšiškes užlies britų popžvaigždės Anne-Marie hitai. Po vidurnakčio į pagrindinę sceną lips Nyderlandų DJ Sam Feldt.
Jessica Shy pasirodymas:

Justino Jaručio pasirodymo akimirkos:

Donato Montvydo pasirodymas:

Jau pavakare muzika pradėjo skambėti „Nescafe“ scenoje, tamsai įsibėgėjus veiksmas prasidėjo ir „Zip FM“, „Redbull Summer Vibes“ ir „Lizdo“ scenose bei „Švyturio Lounge“.

Ilgai lauktas Anne-Marie pasirodymas:

Šeštadienį, rugpjūčio 6 d., nuo ryto festivalio dalyvių lauks aibė linksmų aktyvių pramogų ir sporto turnyrų, 13 val. vyks „Kitokie pasikalbėjimai“ su Mantu Katleriu ir Emiliu Jokūbu. Vakare didžiąją „Cbet“ sceną atidarys Monika Linkytė, po jos pasirodys grupė „Jauti“, Vaidas Baumila, GJan, „Beissoul & Einius“ bei pasaulinės pop muzikos žvaigždės Becky Hill ir Zara Larsson. Vakarą didžiojoje „Granatos Live“ scenoje vainikuos britų DJ Jonas Blue ir veiksmas vėl persikels į kitas festivalio scenas bei muzikos erdves.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)