Iš Rygos atvykusi Sabine sakė, kad apie tai, ką rengsis festivalio metu, galvoti ima dar likus porai savaičių iki jo. Anot pašnekovės, jai tai proga apsirengti taip, kaip norėtų atrodyti kasdien, tačiau negali dėl darbe taikomo griežto aprangos kodo.

Tuo metu iš Kauno atvykęs Domas sakė, kad aprangai daug dėmesio neskiria – festivaliui susiruošė tą pačią dieną, prieš išvažiuojant, tiesiog pasiėmė ką rado po ranka.

Galerijoje – ryškiaspalviai festivalio lankytojų stiliukai.

Vakar festivalyje jau pasirodė lietuvis „Daddy was a Milkman“, „The 1975“, „Disclosure DJ Set“ ir daugiau nei dvi dešimtys kitų atlikėjų.

Antrąją festivalio dieną laukiamas nė kiek ne mažesnis būrys atlikėjų, kurių pagrindiniai – britai „Royal Blood“ ir „Underworld“. Programoje numatyta, kad muzikantų pasirodymai šiandien tęsis net iki 6 valandos ryto.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)