Pirmąją naktį festivalio „Fog“ scena pulsuos techno ritmais – pasirodys keturi lietuvių ir trys vokiečių atlikėjai. Tarp jų naujos vokiško techno kartos su industrinėmis, darkwave, synth pop bei elektro priemaišomis žvaigždė Parallx bei Detroito techno mokyklos atstovas Verschwender, kuris pasirodys su 90-ųjų trance’u stiprų techno skambesį praturtinančiu Introversion, rašoma spaudos pranešime.

Pagrindinė renginio „Rain“ scena jau šią naktį nušvis unikaliomis vizualizacijomis ir projekcijomis, kurtomis specialiai festivaliui. Organizatoriai džiaugiasi, kad pagrindinė scena šiemet muš visus festivalio rekordus – ji bus didžiausia renginio istorijoje. Ji nuo pat festivalio pradžios apjungia laužytus jungle ir drum‘n‘bass ritmus. Šiąnakt joje verta išgirsti pašėlusiai pozityvų King Yoof ir Natty Campbell duetą iš „Chopstick Dubplate“, o iškart po jų į sceną lips pasaulio rekordininkas, greičiausiai tekstus sakantis reperis Daddy Freddy, pasirodysiantis kartu su naujosios jungle mokyklos atstovu Selecta J-Man.

Spalvingomis dekoracijomis papuošta „Sun“ scena įkurta ežero saloje, į ją patekti galima perėjus tiltelį, jungiantį salą su likusia teritorijos dalimi. Šiandien festivalyje bus galima išgirsti sielą gydančius Aioaska ritmus, daugiau nei dešimtmetį psy trance scenoje besisukantį italų prodiuserį Dust, trokštantį pažinti giliausias Žemės paslaptis Secret Vision ir po dviem sceniniais Slide ir Loom vardais besislepiantį atlikėją, kuriantį ir grojantį skirtingo skambesio psy trance.

Nuo rytojaus „Fog“ scena keisis į „Lightning“, kurioje žaibuos vieni žymiausių šiandienos harcdore vardai. Iš viso keturiose festivalio scenose pasirodys beveik 60 jungle, drum’n’bass, hardcore, techno bei psytrance atlikėjų iš Lietuvos ir užsienio šalių.

Dienomis ir naktimis festivalio lankytojams nuobodžiauti neleis išplėtota edukacinių, aktyvių bei kūrybinių veiklų programa. Jau šiandien vyks didžėjavimo pamoka, paskaita apie lietuvišką graffiti meną ir diskusija su lietuviais didžėjais apie reivo kultūrą mūsų šalyje, o naktį festivalio lankytojais galės mėgautis kinu, rodomu didžiajame festivalio kupole.

Dar jokio kito festivalio nepaliestoje poilsio bazėje „Baltieji Lakajai“, Antalakajoje, Molėtų rajone veiksmą pradėjęs „Revolution Festival“ kviečia pasisemti nepamirštamų muzikinių atradimų, pozityvios energijos bei pasidžiaugti kadrams iš Neregėtos Lietuvos prilygstančiu vietinės gamtos grožiu.

Elektroninės muzikos festivalis „Revolution Festival“ 2019 liepos 5–7 dienomis vyks poilsio bazėje „Baltieji Lakajai“, Antalakajoje, netoli Molėtų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją