Festivalio prieigose vis dar būriuojasi eilės žmonių, norinčiųjų patekti į savaitgalio fiestą, nešinų kuprinėmis, miegmaišiais, palapinėmis ir kitų, tokio tipo renginiui būdingų, atributų. Gausi eilė nestokojo nei geros nuotaikos, nei šypsenų ir noriai pozavo renginio fotografams.

Ilgasis savaitgalis lepina geru oru, todėl dauguma festivalio dalyvių nusimeta drabužius ir pasipuošia maudymosi šortais, kostiumėliais ar bikiniais.

Antrąją festivalio dieną pradėjo humoras: gerai išsimiegojus, jau vidurdienį visus prie scenos pakvietė stand-up komedijos rinktinė – Tomas Rinkevič, Vita Žiba ir Deividas Vizgirda, kurie buvo stipri įžanga į kitą komedijos vakarėlį – savo naujausios ir dar niekur nepristatytos programos premjerą čia surengė stand-up komedijos žanro atstovai „Com.Unija“ – Mantas Grimalis, Airidas Jankus, Vanilla Killa B ir Henry Match.

Pagrindinę festivalio sceną, kaip jau įprasta „Karklei“, atidaro jaunieji talentai – grupė „Marabu“, kurie dar 2019 metais tapo jaunųjų grupių konkurso laureatais ir iškovojo šią teisę. Iškart po atidarymo scenoje skambės sunkioji muzika – čia elektrinėmis gitaromis ir būgnais decibelus virpins roko grupė „Thundertale“.

Įsibėgėjus vakarui, minia prie pagrindinės scenos tik didės – čia pasirodys viena iš festivalio „headlinerių“ – atlikėja MInelli, kurios populiarieji hitai „Rampampam“ bei „MMM“ Lietuvos radijo eteryje „pramušė“ stogą ir karaliavo „topuose“ net keliolika savaičių.

Po atlikėjos Minelli pasirodymo, scenoje bus labai ryšku, kadangi rampų šviesose išryškės lietuviškosios popscenos karalienės veidas ir pasigirs išskirtinis dainininkės vokalas – publikai savo hitus dovanos Džordana Butkutė.

Kiek po vidurnakčio, pagrindinėje scenoje vyks vienas bene laukiamiausių festivalio pasirodymų – nedažnus pasirodymus Lietuvoje rengiantis elektroninės muzikos virtuozas „Ten Walls“ savo debiutą „Karklėje“ pažymės ir premjera – festivalyje jis pristatys naujausią savo kūrinį „Runaway“.

Pasukus kiek toliau nuo pagrindinės scenos, šeštadienį muzikinio vyksmo netrūks visur: ryškiai sužibusi atlikėja Jessica Shy dovanos savo kūrybos muziką ir pačius populiariausius šių dienų hitus, o po jos pasirodymo, jau saulei besileidžiant už horizonto, efektingą pasirodymą surengs grupė BA. su Benu Aleksandravičiumi priešakyje. Tamsiosios elektronikos šauklių „Solo Ansamblio“ pasirodymas, kaip pridera, įvyks tamsai jau visiškai užgaubus žemę.

Ir tai dar ne viskas: platų grojaraštį pildys ir kitose scenose skambanti muzika: jau ne pirmą sykį festivalyje pasirodysiantis reperis Mad Money, festivalio debiutantai - alternatyvaus roko grupė „Katarsis“ , septyniolikmetis repo atlikėjas Lucid Kidd, didžėjus Will-O. Didžėjų scenos gretose pasirodys muzikos prodiuseris, didžėjus JOVANI, o plokšteles iki vėlyvos nakties suks Flaxen Beats ir Filtered Tools duetas bei daug kitų DJ.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)