„Įsivaizduokite – išnyrate iš kopų, o ten, tiesiai ant smėlio įrengtos dvi scenos, dar keli žingsniai ir galite įbristi į jūrą – taip atrodys paplūdimio teritorija“ – pranešime spaudai sako „Karklė 2019“ rinkodaros vadovė Erika Latvaitytė. „Viena minėtų traukos vietų – iki šiol Lietuvos festivaliuose beveik nematyta 360 laipsnių scena. Būtent joje įvyks patys įsimintiniausi festivalio šou. Kitoje, Power Party zone scenoje iki paryčių pasirodys didžiulis Lietuvių atlikėjų desantas. Surinkome būrį gabių didžėjų, per savo karjerą šokdinusių prestižinių klubų publikas ir žinančių, kaip išpildyti kiekvieno pasiruošusio nuotykiui svajones.“

Vienas geidžiamiausių šokdintojų – elekroninės muzikos legenda iš Prancūzijos Damon Jee. Kone 20-ties metų muzikinis kelias buvo vingiuotas, jame begalė skirtingų įrašų kompanijų ir pakilimus žyminčių etapų. Tačiau vienas faktas išlieka amžinas – iki šiol niekam nepavyko pakartoti originalios atlikėjo manieros ir skambesio. Šiandien vaikinas dažnas didžiausių klubų ir festivalių svečias, o pasirodymų su nekantrumu laukia net vakarėlių sostinėmis tituluojamų megapolių bendruomenės.

Ne ką mažesnė žvaigždė – Ibicos pažiba Alex Kennon. Iš Italijos kilęs egzotiškos išvaizdos atlikėjas geriausių pasaulio 2018 m. DJ'ų apdovanojimuose atsiėmė metų naujoko statulėlę. Emocionalūs ir energingi house bei techno muzikos ritmai neša jį vis tolyn ir tolyn. Paklaustas, kur geriausia publika, Alex Kennon tikina negalintis išsirinkti tarp Europos, JAV ir Brazilijos.

Įkaitusius kūnus dar labiau sušildyti žada ir lietuvaičiai Bad Habits, savo skambesį įvardinantys kaip „purviną disko, išraižytą roko gitaromis“. Kaip tai skamba šiltą vasaros naktį teks įsitikinti patiems, bet verta paminėti, kad už pseudonimo slepiasi vienas talentingiausių jaunosios kartos elektroninės šokių muzikos kūrėjas Liudas Lazauskas a.k.a. St. Stereo ir ZIP FM laidų vedėjas DJ Titas Motuzas. Duetas ką tik ovacijomis išlydėjo debutinį sezoną „Opium“ klube ir kaupia šviežias jėgas vasaros vakarėliams.

Tiems kas domisi mada, Driule XL pristatinėti nereikia. Didžiulę patirtį Lietuvoje bei Europos sostinėse sukaupęs didžėjus žinomas dėl spalvingų pasirodymų bei kostiumų šou, kurie abejingų nepalieka. Žėrintys, karnavalo nuotaiką kuriantys rūbai Driule XL gyvenime užima nemažą vietą, jis ir pats yra pristatęs ne vieną tokių rūbų kolekciją, o naktinio gyvenimo gerbėjus ragina rengtis kuo ryškiau ir susikurti tokią šventę, kurios nepamiršite visą gyvenimą.

Prie aukščiau išvardintos ketveriukės prisijungs Kandy Killers, ne vienerius metus gerbėjus džiuginantys ZIP FM eteryje ir klubinėtojams puikiai pažįstamas Virus DJ, šiuo metu dažniau sutinkamas Power Hit Radio eteryje. Taip pat Zakmina, G-Spot DJ’s, Averjano, Endrio, Filtered Tools, Matto ir BeLeo duetas.

„Karklė 2019“ vyks net keturias dienas – rugpjūčio 15-18 d., kurių metu taip pat pamatysite pamatysite britų superžvaigždę Jess Glynne bei dj‘ų duetą Filatov & Karas Live. Taip pat čia pasirodys Marijonas Mikutavičius, „G&G Sindikatas“, „Radistai DJ‘s“, Monique, Vidas Bareikis, „8 Kambarys“, Lilas ir Innomine, „Golden Parazyth“, „Royce“, „Flying Saucer Gang“, Niko Barisas ir „Geriausiu atlikėju“ M.A.M.A apdovanojimuose pripažintas Daddy Was A Milkman. Atlikėjų sąrašas nuolat pildomas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)