Kaip rašoma organizatorių pranešime spaudai, įsiaudrinusi publika renginio metu šėlo su žinomais Lietuvos atlikėjais. Pagrindinius savo hitus ir naujus kūrinius scenoje gyvai pristatė Donatas Montvydas, Leon Somov ir Dileta, grupė „8 kambarys“. Pasirodymą taip pat surengė vienas populiariausių šalies didžėjų Jonas Nainys-Jovani.

„Jachtklubas Open Air“ yra tapęs neatsiejama Kauno vasaros tradicija. Šiais metais festivalyje pasirodę atlikėjai prisijungė prie garbingos kompanijos – pastaraisiais metais čia taip pat koncertavo „Solo Ansamblis“, „Beissoul & Einius“, Junior A, Justinas Jarutis ir kiti garsūs Lietuvos atlikėjai.

Renginio akimirkos – fotogalerijoje:

Turėjo pasirodyti ir SEL

Dar kiek anksčiau į Kauno marių pakrantėje vyksiantį vienos nakties festivalį organizatoriai kvietė viliodami vieninteliu grupės SEL pasirodymu šią vasarą Kaune. Tačiau po skambių Egidijaus Dragūno pasisakymų atlikėjas „Jachtklubas Open Air“ reginyje liko nepageidaujamas.

„Atsižvelgę į Egidijaus Dragūno išsakytus viešus pasisakymus Rusijos agresijos Ukrainoje atžvilgiu, nusprendėme nutraukti bendradarbiavimą su grupe SEL. „Jachtklubas Open Air 2022“ programoje grupę keičia Leon Somov su Dileta bei DJ Jovani. Dar daugiau atlikėjų – netrukus, todėl jau turinčius festivalio bilietus raginame juos išsaugoti. Слава Україні!“ – tuomet pranešė renginio organizatoriai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją