Pirmą kartą organizuojamas trijų dienų trukmės „Palangos parko festivalis“ kvies susitikti trokštančius kokybiškos muzikos, įsimintino laiko ir daugybės gerų emocijų. Saulėtą Žolinės savaitgalį festivalyje skambės Martyno Levickio, Monikos Liu ir Andriaus Mamontovo koncertai.

Kiekvienas festivalio koncertas vyks skirtingose ir unikaliose kurorto vietose – Palangos Gintaro muziejaus rožyne, Birutės parko rotondoje, Palangos kurorto muziejaus kiemelyje. Čia atlikėjų vakaro programose klasika pinsis su modernybe, džiazas su roku, o puikiai žinomi kūriniai suskambės kitaip.

Festivalio žiūrovų laukia ypatingi koncertai

Penktadienį Palangos Gintaro muziejaus rožyno apsuptyje skambės moderni klasika, kurią sukurs svajingi ir temperamentingi akordeono garsai. Čia klausytojus į pasimatymą su kino muzika kvies akordeono virtuozas Martynas Levickis drauge su savo vadovaujamu kameriniu ansambliu „Mikroorkéstra“. Kinematinio garso aranžuočių kupiname vakare – populiariausių ir gražiausių kino filmų muzika.

Rugpjūčio 13 d. Palangos kurorto muziejuje muzika bus neatsiejama nuo pirmų kartų patirčių ir meilės gyvenimui. Iki šiol muziejaus kiemelyje dar niekada nėra vykęs joks renginys, tad dainininkės ir dainų autorės Monikos Liu koncertas bus pirmas ir neabejotinai tiek į festivalio, tiek į muziejaus įstoriją įeisiantis renginys. Elegancijos kupinas šeštadienio vakaras pasižymės atvirais ir intymiais muzikiniais atlikėjos pasakojimais.

Trečiasis koncertas kvies pasinerti į modernumą ir prisiminimus. Sekmadienį Birutės parko rotondoje skambės populiariausi, per keturis dešimtmečius sukurti, dainininko Andriaus Mamontovo kūriniai. Viename gražiausių ir turtingiausių parkų Lietuvoje renginys vyks išskirtiniu formatu – A. Mamontovas koncertuos scenoje, o visas garsas bus transliuojamas į modernias bevieles audio ausines. Tokiu principu siekiama tausoti parko gyvūniją ir besimėgaujančių parko lankytojų ramybę.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją