Nuo 12 val. į Stakliškes pradėjo rinktis pirmieji festivalio dalyviai, pasipuošę spalvingais drabužiais. Jaunimą pasitiko didelis plakatas su užrašu „PravalFestas. Aš nuoru šventę švęst“, šalia kurio suskubo įsiamžinti festivaliautojai.

Festivalio organizatoriai dalyvius pasitiko su gera nuotaika, buvo grojama akordeonu, dainuojamos įvairios dainos. Panašu, kad vos susirinkę žmonės pirmiausia suskubo įsikurti palapinėse, kaip žada organizatoriai, vakare prasidės muzikinė programa, į sceną lips žinomi atlikėjai.

Delfi primena, kad Vytautas Mikaitis puikiai žinomas socialiniuose tinkluose, be veiklos internete organizuoja realius muzikinius pasirodymus bei festivalius, į kuriuos noriai buriasi ir estrados atlikėjai, ir populiarios muzikos gerbėjai. Šią vasarą jis jaunimą sukvietė į dar vieną „PravalFestą“.

„Rezervuokite datą, griebkit draugus, apsirenkite juokingiausiais kostiumais, prisidarykite plakatų ir lauksime jūsų festivalyje. Šiais metais pirtį kurs net 8 atlikėjai.

Jūsų laukia nepakartojamas vasaros renginys su iškiliausiais estrados atlikėjais, svetingu pasitikimu, beprotiškais žaidimais ir gera kompanija. Scenoje pasirodys gausis būrys atlikėjų, o mes kartu dainuosime su Lauriu Reinikiu, grupe „Žentai“ dj Dalgiu, „Tnn“, „Lietuvaičiais“, Ruslanu Kirilkinu, Gintare Karaliūnaite, Vytautu Akelaičiu. Vidurnaktį visų laukia staigmena“, – skelbė renginio organizatorius.

Taip pat buvo įspėjama, kad įsigyti bilietai nebus grąžinami, į festivalio teritoriją griežtai draudžiama įsinešti alkoholį. Žadėta, kad jis taip bus konfiskuotas ir automobilių patikros metu, nuolat vyks tikrinimai teritorijoje.

Tiesa, prieš du metus organizuotas „PravalFestas“ tapo koronaviruso užkratu, todėl šiemet renginio organizatoriai teigė, kad į festivalį jo lankytojai galės patekti tik su galimybių pasu, jei tuo metu jis šalyje bus privalomas.

„Jei tuo laikotarpiu šalyje bus privalomas galimybių pasas (pgr, antigenų testai ar kitas dokumentas) renginiams, tuomet jis bus privalomas ir „PravalFeste“, – rašyta renginio pristatyme.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją