Delfi jis davė trumpą interviu, kurio metu ne tik trumpai prisistatė, bet ir gyrė lietuvių atlikėjus, kuriuos pamatė ir išgirdo festivalio metu.

„Pažįstu kelis lietuvius, kurie čia gyvena. Man tai – nuostabi šalis, – kalbėjo muzikantas, kuris vėliau papasakojo ir apie savo muzikinį kelią. – Buvo karantinas, aš buvau Portugalijoje – ten susitikome su dabartinės mūsų grupės nariais ir pradėjome projektą.“

Jis patikino, kad galbūt ateityje atvyks koncertuoti ir į Lietuvą – šiuo metu čia ieško naudingų ryšių. Čia pat Tommy buvo paprašytas įvertinti ir lietuvius muzikantus.

„Jie – profesionalai. Man išties patinka Jazzu, ji – nuostabi atlikėja, charizmatiška asmenybė. Taip pat per garso patikrinimą klausiau Vido Bareikio – likau sužavėtas“, – neslėpė Delfi pašnekovas. Jis patikino, kad netrukus grįš į Portugaliją, kur ruošiasi jau rugsėjo mėnesį įvyksiančiam koncertui.

Tommy taip pat perduoda linkėjimus „Delfi“ skaitytojams ir žiūrovams.

Portale Delfi galite sekti ne tik nuotraukas bei vaizdo įrašus iš pasirodymų, bet ir iš scenos užkulisių, kuriuose galite stebėti, kaip atlikėjai ruošiasi koncertams scenoje.

Akimirkas iš festivalioM.A.M.A. vasara“ galite pamatyti nuotraukų galerijoje, ji nuolat atnaujinama.

Kaip ir kasmet, taip ir šiais metais festivalis siūlo daugybę įvairių pramogų ir maisto pasirinkimo, o taip pat ir naujieną – išrankiausi festivalio lankytojai turi galimybę visą renginį stebėti iš specialios „Party Casino VIP lounge“ zonos. Čia laukė atskira platforma šalia scenos, atskiras baras bei ribotas kiekis žiūrovų.

Rugpjūčio 27 d. orų prognozėms žadant ypatingai gerą orą, organizatoriai jau iš anksto džiaugėsi, kad bus galimybė kokybiškai praleisti laiką ir pasikrauti teigiamų emocijų, rašoma spaudos pranešime.

„Ne vieną kartą paskutinis rugpjūčio šeštadienis paruošdavo šiek tiek lietaus, tačiau šį kartą viskas kitaip. Panašu, kad turėsime idealias oro sąlygas, kurios užtikrins, kad visi kartu sukurtume įsimintiną šventę ir pasikrautume teigiamų emocijų visam rudeniui“, – džiaugėsi organizatoriai.

Raudondvario dvaras duris pravėrė lygiai 14 val., o 15:30 val. startavo muzikinė programa, kurią atidaryti buvo patikėta sparčiai populiarėjančiam atlikėjui – Gamkai. Jau tradicija spėjo tapti ir festivalio uždarymo atlikėjas – čia vidurnaktį į sceną žengs garsiausias šalies DJ – Jovani, kuris surengs net valandos trukmės didžiausią vakarėlį po atviru dangumi.

Visi pasirodymų laikai:

15:30 – 16:00 Gamka
16:15 – 16:20 Vytautė Tamutytė
16:30 – 16:45 b4 u ask
16:55 – 17:35 8 Kambarys
17:50 – 18:30 Daddy Was A Milkman
18:45 – 19:25 Jazzu
19:40 – 20:20 Donatas Montvydas
20:35 – 21:15 Vidas Bareikis
21:30 – 22:10 Vaidas Baumila
22:25 – 23:05 Jessica Shy
23:20 – 00:00 Justinas Jarutis
00:00 – 01:00 Jovani

Rugpjūčio 27 d. festivalis „M.A.M.A. vasara“ vyksta Raudondvario dvare.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją